IKEA va deschide al doilea magazin din ţara noastră

Elena Deacu
Companii #Imobiliare / 15 iunie 2015

IKEA va deschide al doilea magazin din ţara noastră

Compania IKEA România a cumpărat vineri, 12 iunie 2015, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin IKEA din ţara noastră, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Terenul are o suprafaţă de aproximativ 13,7 hectare şi este situat în Bucureşti, Sectorul 3, pe Bulevardul Pallady, nr. 57. Valoarea achiziţiei este confidenţială, potrivit contractului încheiat vineri.

"Acest pas este rezultatul eforturilor susţinute ale întregii echipe IKEA România, în special ale colegilor din departamentul ce se ocupă de dezvoltare. Şi, cum zice o vorbă a noastră în IKEA: mai avem încă multe de făcut", a declarat Cornel Oprişan, Retail Manager IKEA România.

"Aşa cum am mai spus, în mai multe oraşe mari din România există potenţial ridicat pentru a deschide magazine IKEA. În acelaşi timp, magazinul existent în Bucureşti primeşte în prezent un număr foarte mare de vizitatori, ceea ce poate afecta uneori percepţia lor asupra experienţei din timpul cumpărăturilor sau este prea departe de unii locuitori din Bucureşti, care aleg să nu ne mai viziteze din acest motiv. De aceea, am decis să deschidem al doilea magazin tot în Bucureşti, într-o zonă care oferă acces mai larg către reţeaua de transport în comun bucureştenilor din zonele mai îndepărtate.

Bineînţeles că nu ne vom opri aici. Găsirea celui mai potrivit teren în alte localităţi rămâne pe lista noastră de priorităţi. Pentru locuitorii din ţară, până la deschiderea unor noi magazine, am pus la dispoziţie încă din vara anului trecut noul serviciu IKEA Comenzi Online, prin care pot comanda pe website-ul nostru produse IKEA, care le vor fi livrate acasă în termen de doar câteva zile", a adăugat Retail Manager-ul IKEA România.

În prezent, în România există un singur magazin Ikea. Acesta este amplasat pe şoseaua Bucureşti - Ploieşti, lângă mall-ul bucureştean Băneasa Shopping Center.

Magazinul retailerului suedez din ţara noastră a fost inaugurat în anul 2007 şi a fost operat iniţial în sistem de franciză locală, ulterior devenind parte a Ikea Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb