"Immofinanz" aduce conceptul de birouri "myhive" în ţara noastră

Andrei Stan
Companii #Imobiliare / 26 ianuarie 2017

"Immofinanz" aduce conceptul de birouri "myhive" în ţara noastră

Investitorul imobiliar "Immofinanz" a adus brandul internaţional de birouri "myhive" pe piaţa locală, în cinci dintre clădirile sale de birouri clasa A din Bucureşti.

Astfel, clădirea Iride 20 din Iride Business Park şi complexul S-Park au devenit deja myhive Iride 20 şi myhive S-Park, în urma unui proces de transformare prin care zonele comune ale proprietăţilor oferă o gamă extinsă de servicii şi o infrastructură îmbunătăţită ce încurajează socializarea, se arată într-un comunicat de presă al companiei imobiliare.

Conceptul "myhive" va fi, de asemenea, implementat la Metroffice, Victoria Park şi clădirea Iride 19.

Christian Traunfellner, head of asset management office la "Immofinanz", a declarat: "Myhive este brandul internaţional de birouri al Immofinanz, caracterizat printr-o atmosferă prietenoasă, personal atent şi un design inspirat din industria hotelieră, precum şi printr-o gamă de servicii şi facilităţi care le permit chiriaşilor să se concentreze pe aspectele de business (...). În prima etapă de implementare, aducem conceptul myhive în 20 de clădiri de birouri Immofinanz din şase ţări: Austria, Germania, Cehia, Polonia, România şi Ungaria".

Compania arată: "Conceptul myhive are la bază cinci caracteristici, care descriu principalele sale beneficii: atmosferă prietenoasă şi dinamică, personal atent, infrastructură şi servicii excelente, locaţie ideală pentru socializare, accesibilitate şi mobilitate modernă".

Lansarea oficială "myhive" în ţara noastră este marcată de finalizarea procesului de modernizare în cadrul myhive S-Park. Complexul de afaceri a fost supus unui proces de renovare completă a zonelor interioare comune, ce includ spaţii noi de relaxare şi socializare, facilităţi şi servicii noi. Zonele exterioare ale proprietăţii vor fi, de asemenea, modernizate, iar accentul va fi pus pe spaţii verzi şi zone confortabile pentru fumat şi socializare.

Sorin Vişoianu, country manager operations pentru ţara noastră în cadrul companiei, a adăugat: "Suntem încântaţi să avem cinci clădiri de birouri din portofoliul nostru local desemnate pentru implementarea brandului myhive. Astfel, România numără, alături de Polonia, cel mai mare număr de locaţii myhive în această primă etapă. Acest nou concept Immofinanz se concentrează în totalitate pe nevoile şi aşteptările chiriaşilor şi angajaţilor lor. Este, aşadar, important ca viitoarele clădiri myhive să dispună de o amplasare bună, infrastructură eficientă şi un grad ridicat de flexibilitate".

În ţara noastră, "Immofinanz" deţine un portofoliu de spaţii de birouri ce include opt proprietăţi finalizate, cu o suprafaţă închiriabilă totală de aproximativ 190.000 mp, şi noul complex Metroffice din Pipera, al cărui primă clădire acoperă o suprafaţă de 20.000 mp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb