IMMOFINANZ Group a închiriat noi spaţii în Iride Business Park

Elena Deacu
Companii #Imobiliare / 16 februarie 2015

Proprietarul de spaţii de birouri IMMOFINANZ Group anunţă încheierea a noi contracte şi prelungirea acordurilor existente în Iride Business Park, pentru o suprafaţă totală de circa 11.000 mp, informează un comunicat remis redacţiei.

Potrivit acestuia, compania austriacă a făcut cunoscute recent planurile sale de a extinde Iride Business Park în conceptul Iride City, prima clădire de birouri urmând a fi finalizată la începutul anului 2016, după o investiţie de aproximativ 34 milioane de euro.

Parteneri pe termen lung ai companiei din Iride Business Park au prelungit acordurile de închiriere pentru circa 7.800 mp. Printre aceştia se numără Japan Tobacco International (JTI), Prima Broadcasting Group, Mercury 360 Communications, LS Travel Retail Romania sau Diadent Medical. Chiriaşii dispun de o suprafaţă totală închiriată de circa 15.000 mp şi se află în Iride Business Park în medie, de 10 ani.

Alţi chiriaşi au optat pentru extinderea spaţiilor închiriate în incinta Iride Business Park, cum ar fi Mondo di Pasta cu 1.100 mp, în timp ce Vinimondo a decis să închirieze un spaţiu cu specificaţii tehnice superioare şi să se extindă cu circa 400 mp. De asemenea, Iride Business Park îşi deschide uşile pentru noi chiriaşi - începând din acest an, DutyFly Solutions, o companie franceză specializată în gestionarea vânzărilor la bordul aeronavelor, a închiriat un spaţiu de 740 mp.

"Suntem foarte mulţumiţi să vedem că parteneriatele pe termen lung continuă. Suntem implicaţi în mod constant şi investim pentru a răspunde şi a anticipa nevoile chiriaşilor noştri; observăm rezultate pozitive traduse printr-o rată de ocupare în creştere. Viziunea noastră şi planurile pe termen lung pentru Iride City au trezit interes şi un răspuns pozitiv atât de la chiriaşii noştri actuali, cât şi de la potenţialii chiriaşi", a declarat Sorin Vişoianu, Country Manager Office & Logistics pentru România şi Bulgaria.

Cel mai mare parc de afaceri din Bucureşti şi unul dintre cele mai longevive din partea de nord a oraşului, Iride Business Park găzduieşte companii de top internaţionale şi locale. Întinzându-se pe o suprafaţă de 17 hectare de teren, dispune de 93.000 mp suprafaţă închiriabilă, în 20 de clădiri cu înălţime variabilă, de la 1 etaj la 8 etaje. Parcul de afaceri va trece printr-o transformare de proporţii pentru a deveni un cartier urban modern - Iride City.

De la înfiinţarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de investiţii de înaltă calitate ce include în prezent peste 470 de proprietăţi, cu o valoare de piaţă de aproximativ 6,8 miliarde de euro. IMMOFINANZ Group îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri şi logistică în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia.

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari şi investitori din România, cu un portofoliu de 82 de proprietăţi, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri şi spaţii comerciale, estimat la 957,5 milioane de euro. România ocupă locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 14%, după Rusia, cu 25,1%, şi Austria, cu 19,3%. IMMOFINANZ Group este principalul proprietar de clădiri de birouri din Bucureşti, cu 8 clădiri de birouri având o suprafaţă totală închiriabilă de 206.250 mp, cu o valoare contabilă de aproximativ 348,5 milioane de euro, la 31 octombrie 2014.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb