IMMOFINANZ Group demarează construcţia primei etape din LOG.IQ Bucureşti

Elena Deacu
Companii #Imobiliare / 23 iulie 2015

IMMOFINANZ Group demarează construcţia primei etape din LOG.IQ Bucureşti

Investitorul şi dezvoltatorul imobiliar IMMOFINANZ Group a demarat lucrările de construcţie la proiectul logistic LOG.IQ Bucureşti, care va cuprinde o suprafaţă închiriabilă totală de 140.000 metri pătraţi.

Proiectul va oferi o gamă variată de beneficii, graţie localizării şi infrastructurii: distanţă mică faţă de aeroport şi autostrăzi, acces la cale ferată etc. Prima etapă a proiectului, cu o suprafaţă de 40.000 metri pătraţi, este planificată pentru livrare în al patrulea trimestru din 2015 (hala B) şi primul trimestru din 2016 (hala A).

"Sunt încântat să anunţ începerea construcţiei la LOG.IQ Bucureşti, un proiect ce promite să devină unul de referinţă în portofoliul nostru logistic. Piaţa logistică continuă să dea semne de îmbunătăţire şi suntem pregătiţi să răspundem noilor cerinţe ale clienţilor noştri, atât pentru proprietăţi existente, cât şi pentru cele build-to-suit", a declarat Sorin Vişoianu, Country Manager Office & Logistics pentru România şi Bulgaria în cadrul IMMOFINANZ Group. "Ca în cazul tuturor proprietăţilor noastre, punem accentul pe flexibilitate, pentru a le oferi întotdeauna clienţilor noştri soluţii personalizate, perfect adaptate nevoilor acestora - astfel, niciun detaliu nu este prea mic, chiar şi în aceste etape incipiente", a adăugat dumnealui.

Etapa iniţială a LOG.IQ Bucureşti, planificată pentru livrare în al patrulea trimestru din 2015 (hala B) şi primul trimestru din 2016 (hala A), va cuprinde o suprafaţă închiriabilă de 40.000 metri pătraţi, în timp ce etapele 2 şi 3 ale proiectului vor creşte suprafaţa închiriabilă cu 100.000 metri pătraţi. LOG.IQ Bucureşti este localizat strategic în imediata apropiere a capitalei, în Mogoşoaia. Locaţia beneficiază de acces direct la oraş şi la autostrăzile A1, A2 şi A3, prin şoseaua de centură. De asemenea, proiectul este situat în apropierea Aeroportului Internaţional Henri Coandă şi la doar 15 km nord de centrul Bucureştiului. Întreaga infrastructură a locaţiei este finalizată, inclusiv străzile interioare şi reţelele de utilităţi (apă, canalizare, gaze, energie electrică, linii telefonice). În plus, proiectul beneficiază de acces la calea ferată.

Cu o localizare ideală în nord-vestul Bucureştiului, terenul de 280.000 metri pătraţi va deveni un parc logistic premium pe parcursul anului următor. LOG.IQ Bucureşti permite integrarea soluţiilor build-to-suit, inclusiv spaţii cu temperatură controlată şi depozitare la temperaturi scăzute.

Numele LOG.IQ înseamnă "proprietăţi logistice inteligente." Acestea au un concept flexibil şi pot fi adaptate pentru a îndeplini cerinţele pieţei şi nevoile clienţilor. Astfel, aspectele relevante pentru clienţi sunt îndeplinite la locaţie şi fac parte din expertiza oferită - de la gestionarea activelor, dezvoltarea şi gestionarea proprietăţilor, până la contabilitate pentru clădirile individuale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb