Immofinanz Group încorporează activităţile logistice sub brandul umbrelă LOG.IQ

Alexandru Costea
Companii #Imobiliare / 27 aprilie 2015

Immofinanz Group îşi uneşte activităţile logistice corporative sub marca LOG.IQ, fiind vorba despre locaţiile din portofoliul subsidiarei, deţinută în întregime de grup, Deutsche Lagerhaus (DLG), dar şi de facilităţile din clădirile din Europa de Est, care au funcţionat până acum sub marca LOG Center, arată un comunicat remis azi redacţiei.

Astfel, LOG.IQ va reprezenta 59 de centre logistice, amplasate de la Marea Nordului până la Marea Neagră. Aceste proprietăţi vor intra într-un proces de rebranding în următoarele luni.

Dietmar Reindl, Chief Operating Officer al Immofinanz Group: "Business-ul nostru logistic strategic a fost punctul central de expansiune solidă în ultimii ani. Datorită încorporării acestor proprietăţi sub un singur brand, vom putea sa poziţionăm LOG.IQ ca un centru de competenţă logistic la nivelul întregului grup. De asemenea, vom putea sprijini fluxul de lucru al clienţilor noştri cu o capacitate totală de peste 1,1 milioane de metri pătraţi de suprafaţă logistică închiriabilă. În plus, portofoliul nostru se extinde în prezent cu proiecte în Gelsenkirchen, Hamburg, Gross-Gerau şi Poing (Germania), şi de asemenea în Bucureşti".

Immofinanz Group este activ în sectorul logistic din anul 1991. Portofoliul logistic conţinea în ianuarie 2015 un total de 59 de investiţii finalizate cu o valoare totală de 572,6 milioane de euro. Germania rămâne cea mai importantă piaţă logistică cu peste 70% din spaţiile închiriabile, urmată de Ungaria şi România. Chiriaşii, printre alţii, sunt companii internaţionale precum: Dachser, Rhenus, Kraftverkehr Nagel, Kühne und Nagel, Fiege, DPD, Lila Logistik, Deutsche Post, UPS, DSV şi Nestle.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb