IMMOFINANZ GROUP: Profi îşi dublează spaţiul închiriat în LOG.IQ Ploieşti

Elena Deacu
Companii #Imobiliare / 24 iunie 2015

Retailerul Profi îşi dublează spaţiul închiriat în LOG.IQ Ploieşti, prin extinderea cu încă 12.000 de metri pătraţi, până la o suprafaţă închiriată de aproximativ 27.100 de metri pătraţi.

Potrivit unui comunicat al investitorului şi dezvoltatorului imobiliar Immofinanz Group, parteneriatul cu retailerul Profi Rom Food a fost prelungit cu cinci ani.

Extinderea, parte din a doua fază de construcţie a LOG.IQ Ploieşti, începe din februarie 2016, în cadrul unui contract valabil până în 2023. Colaborarea datează din anul 2013, când retailerul deţinea, ca unic chiriaş al LOG.IQ Ploieşti, 15.000 metri pătraţi de spaţiu logistic.

"Odată cu acest acord de extindere, peste 80% din cea de-a doua fază de construcţie este deja pre-închiriată. Suntem încântaţi să continuăm parteneriatul cu Profi în LOG.IQ Ploieşti şi să fim parte din dezvoltarea lor pe termen lung în România. Această colaborare ilustrează abilitatea noastră de a îndeplini exigenţele clienţilor şi de a oferi soluţii flexibile pentru a ne consolida parteneriatele. Prin ceea ce facem, sprijinim business-ul clienţilor noştri, fie că este vorba de spaţii logistice sau de birouri", a spus Sorin Vişoianu, Country Manager Office & Logistics al Immofinanz în România şi Bulgaria.

"Avem planuri ambiţioase de dezvoltare în România şi avem nevoie de un partener pe termen lung, de încredere, pentru a ne putea îndeplini, in fiecare zi, angajamentul faţă de clienţii noştri. Locaţia din Ploieşti este baza ideală pentru operaţiunile noastre, deoarece ne permite să optimizăm procesul de aprovizionare a lanţului de magazine şi susţine strategia noastră de expansiune in zona supermarket-urilor", au adăugat reprezentanţii Profi România.

LOG.IQ Ploieşti este un proiect amplu de dezvoltare industrială, de clasă A, localizat în partea de vest a oraşului, cu acces direct de pe ruta DN 72 - Târgovişte. Lotul se întinde pe 38 de hectare, dintre care 15.000 metri pătraţi sunt dezvoltaţi în prima fază a proiectului, iniţiată în 2007. Cea de-a doua fază de dezvoltare va fi livrată de IMMOFINANZ Group în februarie 2016 şi va creşte astfel suprafaţa totală închiriabilă a portofoliului logistic din România, până la peste 67.000 metri pătraţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb