ÎN LOCUL LUI ADRIAN ANDRICI  SIF Oltenia a numit-o pe Andreea Cosmănescu ca administrator provizoriu al societăţii

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital / 21 septembrie 2021

SIF Oltenia a numit-o pe Andreea Cosmănescu ca administrator provizoriu al societăţii

Acţiunile SIF5 se tranzacţionează la un discount faţă de VUAN de 58%

Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia (SIF5) a numit-o pe Andreea Cosmănescu în funcţia de administrator provizoriu al societăţii, se arată într-un comunicat al SIF-ului publicat, astăzi, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Numirea vine în condiţiile în care, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) i-a retras autorizaţia de administrator al SIF Oltenia lui Adrian Andrici, deoarece acesta nu a făcut dovada că are cunoştinţele necesare îndeplinirii funcţiei.

Conform raportului de la BVB, Andreea Cosmănescu deţine o diplomă de master în Fiscalitatea şi Contabilitatea patrimoniului, la Academia de Studii Economice şi o diplomă de licenţă, atât în Drept, cât şi în Management Economic. Este membră a Camerei Consultanţilor Fiscali din România, cumulând o experienţă profesională de peste treisprezece ani în domeniul fiscalităţii în cadrul PwC şi EY România.

"Andreea Cosmănescu va exercita atribuţiile corespunzătoare funcţiei de administrator de la data avizării de către ASF, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare aplicabile", se arată în raport.

Începând cu toamna trecută, SIF Oltenia are o nouă conducere după ce echipa lui Tudor Ciurezu a fost înlăturată în urma votului unui grup format din SIF Banat-Crişana, SIF Muntenia şi un grup de fonduri de investiţii finanţate în diferite proporţii chiar de cele două SIF-uri.

Pentru finele lunii august, SIF Oltenia a raportat o Valoare Unitară a Activului Net (VUAN) de 4,3532 lei, care raportată la preţul acţiunii SIF5 de ieri, de 1,83 lei, prezintă un discount de tranzacţionare de 58%.

Evaluarea bursieră a societăţii de investiţii financiare din Craiova se ridică la 915 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Cel mai bun Sif pe vremuri a ajuns de kkt. L-au rezolvat băieții deștepți din România, ca pe străini oricum nu-i mai interesează BVB-ul...

    1. Ce vremuri taica, ce vremuri

    Deci Andrici e prostul SIF ului? Nu pot sa cred.... Sau ASF dă satisfacție luzărilor?

    Cata vreme pretul la bursa al SIF5 e pe trend decendent intregul consiliu de administratie nu isi merita salariile grase pe care le primesc ...

    cu panaramele care au pus mana pe cel mai bun si cel mai performant dintre sife, am pierdut cei mai multi bani , d aia fuge lumea cu viteza luminii de petardele astea !

    Rahat de tara si de piata de capital ce au romanii, dar merita din plin ce au, continuati sa mergeti pe calea asta si o sa ne ocoleasca toti ca pe nebuni.

    Se fura pe fata si nimeni nu ia nici o masura ,este mai rau ca in jungla, macar acolo este un lant trofic ,aici nimic, cei care fura nu doresc o piata de capital ei au propriile interese!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb