ÎN POFIDA UNEI SCĂDERI DE 65% A PROFITULUI NET ÎN TRIMESTRUL TREI Deutsche Bank estimează că va încheia anul 2018 pe plus

Ziarul BURSA #Internaţional / 25 octombrie 2018

Deutsche Bank estimează că va încheia anul 2018 pe plus

Deutsche Bank a anunţat, ieri, că urmează să înregistreze profit în acest an, pentru prima dată după 2014, în pofida unei scăderi semnificative a profitului în trimestrul al treilea, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Cel mai mare grup bancar din Germania trece printr-o amplă reorganizare după trei ani consecutivi de pierderi, o retrogradare din partea Standard & Poor's şi ratarea testelor de stres derulate de Rezerva Federală americană.

În perioada iulie-septembrie 2018, Deutsche Bank a înregistrat un profit net de 229 milioane euro, în scădere cu 65% faţă de un rezultat de 649 milioane euro înregistrat în perioada similară a anului trecut. Cu toate acestea, cifra anunţată de Deutsche Bank este superioară estimărilor analiştilor intervievaţi de Reuters care mizau pe un rezultat de 149 milioane euro.

"Ţinem sub control costurile şi avem suficient capital să creştem. Suntem pe cale să fim profitabili în 2018, pentru prima dată după 2014", a declarat directorul general de la Deutsche Bank, Christian Sewing.

Chiar dacă oficialii Deutsche Bank susţin că fac progrese cu restructurarea, cea mai mare bancă germană nu reuşeşte să pună capăt scăderii veniturilor. În trimestrul al treilea, veniturile Deutsche Bank au scăzut cu 9% în ritm anual până la 6,175 miliarde euro. Perioada iulie-septembrie a fost caracterizată printr-o scădere de 15% a veniturilor generate de divizia de tranzacţionare de obligaţiuni şi de o scădere similară a veniturilor divizie de tranzacţionare de acţiuni.

Rezultatele trimestriale ale Deutsche Bank contrastează cu cele afişate de marile bănci americane. De exemplu, Goldman Sachs a anunţat o creştere de 20,5% a profitului net în trimestrul al treilea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb