ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI DIN 2018 IMPACT Developer & Contractor a avut venituri operaţionale din vânzări de 62,2 milioane lei

A.V.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 14 noiembrie 2018

Greenfield Băneasa

Greenfield Băneasa

IMPACT Developer & Contractor SA a încheiat primele nouă luni ale anului cu venituri operaţionale de 62,2 milioane de lei din vânzarea de apartamente şi case, anunţă un comunicat al companiei, care adaugă că din totalul locuinţelor vândute, cea mai mare parte (134 de apartamente) s-a vândut în cadrul Greenfield Băneasa (Ansamblul Salcâmilor şi Ansamblul Platanilor).

În plus faţă de contractele de vânzare-cumpărare reflectate în raportarea financiară, în primele nouă luni ale anului 2018 societatea a mai încheiat 198 de pre-contracte de vânzare-cumpărare în valoare de 90,7 milioane lei ce se vor concretiza în contracte de vânzare în următoarele 18 luni. Astfel, valoarea totală a apartamentelor vândute şi pre-contractate în primele nouă luni ale anului 2018 însumează 152,9 milioane de lei.

În condiţiile stocului "sold out" de apartamente de două camere, mix-ul de unităţi s-a schimbat faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în favoarea apartamentelor de trei şi patru camere.

"Strategia de creştere pe 2019 are drept obiectiv consolidarea poziţiei companiei noastre ca dezvoltator de proiecte în zona medium şi high", a declarat Bogdan Oşlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor Group, adăugând: "Vom continua dezvoltarea următoarelor faze din Luxuria şi Greenfield, două proiecte care vând foarte bine, mult peste media pieţei. În al doilea rând, continuăm demersurile pentru proiecte acolo unde avem deja terenuri. În acest moment, Impact are aproximativ 87 de hectare în portofoliu cu proiecte în pipeline în diferite stadii de dezvoltare. De asemenea, avem în plan achiziţia de noi terenuri, în special în zona de nord a Bucureştiului, unde avem cea mai mare experienţă de dezvoltare".

Grupul Impact subliniază că a reuşit să îşi susţină proiectele, în mare măsură, din capitaluri proprii, gradul de îndatorare în perioada raportată fiind sub 36%.

Greenfield Băneasa şi Luxuria Domenii Residence, două mari proiecte rezidenţiale în derulare

Grupul Impact are în derulare în prezent două proiecte rezidenţiale de mari dimensiuni în nordul capitalei, Greenfield Băneasa pe segmentul mediu, şi Luxuria Domenii Residence pe segmentul premium. Aceste două proiecte au o valoare investiţională viitoare cumulată de peste 600 milioane euro şi vor totaliza până în 2029 peste 8.000 de locuinţe.

Situat în sectorul 1, Luxuria Domenii Residence este dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, dintre care peste 9.650 mp vor fi spaţii verzi, şi va include 630 de apartamente de lux până la finalul anului 2020. Ansamblul este singurul proiect rezidenţial din proximitatea celui mai nou hub de birouri din Bucureşti, zona Expoziţiei, zonă în care vor fi relocaţi în următoarea perioadă circa 17.000 de angajaţi în cei aproximativ 200.000 mp de birouri.

Greenfield Băneasa, cel mai mare proiect rezidenţial dezvoltat în sectorul 1, este poziţionat în vecinătatea pădurii Băneasa. Complexul va include Greenfield Plaza, cu o suprafaţă de 10.400 mp, care le va oferi locuitorilor servicii şi facilităţi recreative complete, incluzând SPA, piscină acoperită şi descoperită, terenuri de tenis, terenuri de sport, grădiniţă, şcoală, restaurant, supermarket şi bancă. Greenfield Băneasa, proiect demarat în 2007, are construite, până în prezent, peste 2.300 de locuinţe.

Înfiinţată în 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privată din perioada post-comunistă. În cei 27 de ani de activitate, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidenţiale în Bucureşti şi în ţară, însumând peste 450.000 de metri pătraţi construiţi şi 4.000 de unităţi livrate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb