ÎN PRIMUL AN DE LA RELANSAREA SERVICIULUI Volksbank: Volumul tranzacţiilor prin Internet Banking a crescut cu circa 50%

F.A.
Comunicate de presă / 12 noiembrie 2013

Numărul de clienţi şi volumul tranzacţiilor realizate de aceştia prin platforma de Internet Banking a Volksbank România au crescut cu circa 50% în primul an de la relansarea serviciului, în octombrie 2012.

Valoarea tranzacţiilor realizate de clienţii Volksbank prin Internet Banking în ultimele 12 luni se ridică la aproximativ 4 miliarde de euro, se arată într-un comunicat de presă.

"Este o tendinţă clară că tot mai multe persoane preferă să-şi realizeze tranzacţiile prin Internet Banking în loc să se deplaseze la bancă. Instituţiile de credit trebuie să ţină pasul cu tehnologia şi să se adapteze nevoilor în schimbare ale clientilor, iar rolul Internet Banking-ului devine din ce în ce mai important. Băncile care vor reuşi să-i valorifice potenţialul, se vor bucura de succes", a declarat Marius Balcanu, şeful departamentului Servicii Online şi Strategie în cadrul Volksbank România.

Cele mai mari creşteri s-au înregistrat la nivelul transferurile între conturile proprii, volumul acestora dublându-se în perioada analizată, în special datorită creşterii volumului depozitelor constituite online (majorare de peste 100%), potrivit sursei citate.

În ceea ce priveşte evoluţia numărului de clienţi, creşterea a fost echilibrată, pe segmentul persoane fizice creşterea (+48%) fiind apropiată de cea înregistrată în rândul clienţilor persoane juridice (+39%), se mai arată în comunicat.

Prin serviciul Internet Banking de la Volksbank, clienţii băncii pot realiza operaţiuni bancare (transferuri, schimburi valutare, plăţi de facturi, etc) şi îşi pot administra conturile, produsele de economisire şi cardurile de oriunde, fără a fi necesară prezenţa lor într-o sucursală.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu e o surpriza ca volumul tranzactiilor prin IB a crescut cu aproape 50%, toata lumea il foloseste, indiferent daca vorbim de plata facturilor sau simple transferuri...acest serviciu e musai sa existe in cadrul tuturor institutiilor de credit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb