ÎN URMA RETRAGERII LUI MARIUS BOTA: Noi audieri pentru funcţia de vicepreşedinte al ASF

Teona Tomoiagă
Piaţa de Capital / 3 decembrie 2018

Noi audieri pentru funcţia de vicepreşedinte al ASF

Candidaţii care urmează să fie audiaţi mâine pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte în Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară sunt: Vicenţiu Constantinoiu, Gabriel Grădinescu, Cătălin Mancaş, Adrian Mitroi, Mircea Oancea, Claudia Cătălina Sava, Liviu-Andrei Stamatian şi Gheorghe Ioan Ţara, potrivit deputatului USR, Claudiu Năsui. Aceştia urmează să fie audiaţi în cadrul Comisiilor de specialitate din Camera Deputaţilor şi Senat.

Deputatul USR, Claudiu Năsui, a declarat pentu ziarul BURSA că iniţial, numărul canidaţilor înscrişi în cursa pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte al ASF era mai mare, însă unii dintre aceştia nu au îndeplinit condiţiile cerute de lege, iar în urma sesizărilor înainte la CCR, au fost eliminaţi.

"Domnul Marius Bota şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, dar şi-a dat demisia, însă ne scapă motivul acestui fapt. Gestul este, totuşi, neplauzibil", a susţinut Claudiu Năsui.

Alt candidat care şi-a înainat candidatura pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte în cadrul Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară, iniţial, fiind ulterior eliminat, este Ştefan Beloiu.

Audierile vor avea loc la sala de şedinţă a Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci - camera 6115, etaj VI - Camera Deputaţilor.

Marius Bota a renunţat, pe data de 21 noiembrie, la funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), responsabil pentru piaţa de capital, domnia sa notificând Parlamentul în acest sens, potrivit unui răspuns al instituţiei la solicitarea ziarului BURSA.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Măcar în al 15 gibonul de Bota a avut un dram de decență să renunțe. Nu orice terchea berchea poate conduce piața de capital. Dar nu e problemă se găsește altul tot ca el să vrea 14 salarii de 30 de mii de lei noi pe lună plus alte beneficii

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb