Iniţiativa România Liberală s-a alăturat Alianţei pentru Dreptate şi Adevăr

F.A.
Politică / 8 septembrie 2013

Iniţiativa România Liberală (IRL) s-a alăturat, ieri, Alianţei pentru Dreptate şi Adevăr (DA), în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Parlamentului, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Preşedinţii celor trei formaţiuni - Vlad Moisescu pentru IRL, Mihai-Răzvan Ungureanu pentru Forţa Civică şi Aurelian Pavelescu pentru Partidul Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat (PNŢCD) - au semnat un protocol şi un manifest al noii forme a Alianţei DA.

Mihai-Răzvan Ungureanu a declarat: "Alianţa DA este puternică, vie şi construieşte o alternativă reală. Niciodată Alianţa nu se va izola în sine, nu va propune competiţii între partide de dreapta. Tot ce se poate face mai bine este să reprezentăm cetăţenii români în nevoile şi aşteptările lor, oferindu-le alternativa atât de aşteptat".

Potrivit comunicatului de presă, manifestul semnat vorbeşte despre cele trei tipuri de criză care afectează România - economică, morală şi instituţională, dar şi despre soluţiile pe care Alianţa DA le propune pentru reconstrucţia societăţii şi a economiei româneşti pe fundaţia valorilor de dreapta. Este subliniată nevoia unui program economic de dreapta, orientat către stimularea iniţiativei private româneşti în domeniile-cheie ale economiei, în primul rând în valorificarea potenţialului agricol al ţării.

"Sunt bucuros că PNŢCD stă alături de un partid tânăr, entuziast, european - FORTA CIVICA şi că IRL - un grup care a avut curaj să se rupă de PNL-ul care a trădat aşteptările dreptei - este lângă noi. De mâine vom începe să lucrăm împreună pe un proiect politic comun, pe un proiect electoral comun", a spus Aurelian Pavelescu, preşedinte al Partidului Naţional Ţărănesc Creştin şi Democrat.

Preşedintele Iniţiativei România Liberală, Vlad Moisescu, a vorbit despre scopurile pe termen scurt şi mediu ale Alianţei : "Lărgirea Alianţei DA reprezintă un pas către unificarea dreptei. Unificarea trebuie să se facă în jurul valorilor, principiilor şi nu în funcţie de interesele politicianiste ale unor grupări. Scopul e o listă comună, sub sigla PPE la europarlamentare, un candidat unic la prezidenţiale şi construcţia unei forţe capabile să câştige alegerile locale şi generale din 2016".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb