Intesa Sanpaolo se mută în Art Business Center

A.C.
Companii #Imobiliare / 19 martie 2014

Intesa Sanpaolo se mută în Art Business Center

Începând cu 24 martie, sediul secundar al Intesa Sanpaolo Bank din Bucureşti îşi va muta activitatea în cladirea Art Business Center din Capitală, potrivit unui comunicat remis de bancă.

La noua adresă vor funcţiona, alături de bancă, şi Intesa Sanpaolo Leasing România, dar şi subsidiara locală Intesa Sanpaolo Card. Compania bancară va ocupa integral etajul 4 din Art Business Center, pe o suprafaţă de circa 3.500 metri pătraţi care va gazdui circa 150 de angajaţi.

În noul sediu Intesa Sanpaolo Bank din Bucureşti îşi va desfăşura activitatea o parte din conducerea executivă a băncii şi toate departamentele de business, inclusiv corporate&retail, work-out, planificare comercială, credite, organizare, audit, juridic.

Intesa Sanpaolo Bank este prima companie care a închiriat spaţiu în Art Business Center, o clădire de birouri clasa A ce cuprinde spaţii extinse tip open-office, săli de întâlnire, dar şi parcare subterană pentru angajaţi şi clienţi.

Începând cu 7 aprilie, la parterul clădirii va funcţiona o sucursală a băncii şi un bancomat propriu.

Relocarea sediului secundar în zona de Nord a Capitalei a intervenit în contextul nevoilor de creştere a spaţiului şi de reunire în aceeaşi incintă a diferitelor subsidiare şi puncte de lucru. Astfel, potrivit comunicatului, Intesa Sanpaolo îşi eficientizează operaţiunile sale locale prin consolidarea activităţilor comerciale şi prin optimizarea fluxurilor de lucru, ce vor avea un efect pozitiv şi asupra costurilor operaţionale.

Banca "Intesa Sanpaolo Bank" este subsidiara locală a Intesa Sanpaolo, un grup bancar internaţional ce oferă servicii pentru 20 milioane de clienţi. Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul este prezent în Europa Centrală şi de Est, în Orientul Mijlociu şi în Africa de Nord, cu peste 1.500 de unităţi ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 ţări din regiune.

Pe piaţa locală, Banca Intesa Sanpaolo Bank are o reţea naţională de 76 unităţi, circa 800 de angajaţi şi active totale de peste 5 miliarde lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb