INVESTIŢIE DE 250 MILIOANE DE EURO Caelum Development vrea să finalizeze mallul ParkLake Plaza

Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 29 noiembrie 2011

Grupul de investiţii irlandez Caelum Development vrea să finalizeze în ultimul trimestru din 2013 construcţia proiectului ParkLake Plaza din Titan, investiţie de 250 milioane euro, în prezent jumătate din suprafaţa totală de 67.000 de metri pătraţi fiind închiriată. Procesul de închiriere al ParkLake Plaza, primul proiect din România care va integra în facilităţile de agrement zone pentru activităţi sportive în aer liber, este realizat de compania de servicii imo-biliare Cushman&Wakefield, desemnată agent exclusiv al proiectului.

Construcţia mallului a început în urmă cu o lună, firma românească Apolodor şi compania Edrasis-C. Psallidas din Grecia fiind desemnate pentru realizarea lucrărilor de excavare şi cele preliminarii de fundaţie.

ParkLake Plaza va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 67.000 metri pătraţi, din care 15.500 de metri pătraţi va fi ocupată de un hipermarket Cora. Centrul comercial va avea aproximativ 200 de magazine, precum şi aproximativ 3.000 metri pătraţi destinaţi restaurantelor, cafenelelor şi unităţilor tip fast-food, acestea însumând peste 20 de unităţi.

De asemenea, ParkLake Plaza va dispune de o parcare subterană de 2.300 de locuri şi de un cinematograf multiplex cu 16 ecrane, operat de Cinema City.

"Până acum am semnat contracte şi pre-contracte de închiriere în procent de aproximativ 50% din spaţiul disponibil şi ne aflăm în negocieri avansate pentru încă 20% din suprafaţă. Pe lângă mixul specific de retaileri, centrul comercial va deveni un concept cu totul inovator care va include 10 terenuri de tenis şi fotbal, precum şi loc de joacă pentru copii, conectând Parcul Titan cu facilităţile centrului", a declarat, într-un comunicat, Cristina Dumitrache, asociat şi directorul departamentului retail centre comerciale Cushman&Wakefield.

ParkLake Plaza este amplast pe bulevardul Liviu Rebreanu, lângă Parcul Titan, din sectorul 3, pe un teren de 8,2 hectare, achiziţionat de dezvoltator în 2006.

Caelum Development, un grup de investiţii irlandez cu sediul în Varşovia, a fost înfiinţat în anul 2002 de investitori privaţi şi activează în Europa Centrala si de Est, în principal în Polonia şi România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb