Ionuţ Stroe: "Ciucă mi se pare un om de forţă"

R.S.
Politică / 20 mai

Ionuţ Stroe: "Ciucă mi se pare un om de forţă"

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni că lui preşedintele PNL, Nicolae Ciucă i se pare un om de forţă şi în comparaţie cu ceilalţi oameni politici, i se pare un tip mai mult decât hotărât şi decis, care ştie foarte bine ce are de făcut. "Cred şi sper că va fi viitorul preşedinte al României", a mai spus Stroe, potrivit News.ro.

Ionuţ Stroe a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News dacă PNL va merge cu Niclae Ciucă la alegerile prezidenţiale.

"Decizia nu a fost luată, în schimb pare a fi opţiunea normală, naturală a unui partid politic să îşi promoveze preşedintele pentru cea mai importantă competiţie electorală, dar mai mult decât această opţiune care cu siguranţă va fi tranformată şi în decizie, cel puţin la nivelul unei propuneri sau deciziei de a candida, este de data aceasta de câteva argumente care vor contribui enorm", a spus purtătorul de cuvânt al PNL, conform News.ro.

El a precizat că avem de-a face "cu un altfel de profil de politician, care şi-a demonstrat nu numai în cariera de politician ci şi cea de militar, ce înseamnă onoarea şi respectarea cuvântului".

"Este un tip care până în acest moment şi-a respectat, indiferent de situaţie, de context, cuvântul dat. (..) Mie Ciucă mi se pare un om de forţă. În comparaţie cu ceilalţi oameni politici, mi se pare un tip mai mult decât hotărât şi decis, un tip care de regulă ştie foarte bine ce are de făcut. Cred şi sper că va fi viitorul preşedinte al României. Această ţară are nevoie în acest moment de un astfel de om în fruntea ei", a subliniat el, scrie News.ro.

Ionuţ Stroe a precizat că Ciucă "are şi reputaţia şi recunoaşterea şi binenţeles relaţiile pe care un om cu o astfel de anvergură trebuie să le aibă la nivel de reprezentare a acestei ţări".

"În comparaţie cu ceilalţi (...) are această anvergură", a completat Stroe, arătând că în cariera militară, alături de partenerii din NATO a avut misiuni.

"Este un om care la nivel de relaţii, cred că în acest moment îndeplineşte această condiţie care, mai ales în acest context (..) ar putea fi omul potrivit", a mai spus Ionuţ Stroe.

Liberalul a mai subliniat că "în ceea ce îl priveşte persoana lui Nicolae Ciucă, există o mare aşteptare publică".

"Nu e prima dată când preşedintelui Ciucă i se pune această întrebare, probabil că profilul dânsului cadrează cu această funcţie. El este un om extrem de serios, un om cumpătat, un tip care în coaliţie a fost factorul de echilibru", l-a caracterizat Stroe pe preşedintele PNL, mai transmite News.ro.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Aceste alegeri prezidentiale nu sunt neaparat despre forta individuala (ea este prezenta vizibil ca si termen de comparatie intre candidati fiind suta la suta favorabila lui N .Ciuca) ci mai degrba despre intelegerea fenomenului politic la zi .„Romanul absolut ” N.Cuca va fi votat de o imensa majoritate a romanilor ce se regesc in imaginea Generalului .Nu poti fi roman adevarat decit daca votezi originalul .

    Ai zis bine IS - ti se pare, punct!

    ce fel de forta ? gravitationala ?

    "Cred si sper" - e 100% convins, dar inca spera :)

    The force is strong with this one

    Cine sunt cei cărora li se pare?

    Raspuns: cei care nu știu, nu sunt siguri.

    Vi se pare că domnul Stroe știe ce vorbește!? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb