"IPC Real Estate" a cumpărat terenuri de patru milioane euro în judeţele Timiş şi Braşov

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 23 iulie 2007

"IPC Real Estate" a cumpărat terenuri de patru milioane euro în judeţele Timiş şi Braşov

Compania estoniană IPC Real Estate a achiziţionat anul acesta aproximativ 250.000 de metri pătraţi de teren în judeţele Timiş şi Braşov, tranzacţii ce se ridică la patru milioane de euro, anunţă dezvoltatorul în pagina sa de internet. IPC Real Estate urmează să construiască mai multe ansambluri rezidenţiale în judeţele Timiş şi Braşov. Prima tranzacţie din 2007 a presupus o investiţie de 465.000 euro din partea IPC Real Estate care a achiziţionat 30.000 metri pătraţi de teren în Timiş. Ulterior, compania estoniană a mai achiziţionat 118.100 metri pătraţi de teren, tranzacţie care a ajuns la 1,5 milioane euro, dar şi o parcelă de aproximativ 33.000 metri pătraţi contra sumei de 425.000 euro, ambele în aceaşi zonă.

Potrivit oficialilor companiei, citaţi de NewsIn, IPC Real Estate a reuşit să intre pe piaţa rezidenţială din Braşov prin achiziţionarea în martie şi iunie a două loturi de teren cu o suprafaţă totală de peste 60.000 metri pătraţi. Primul teren cu o suprafaţă de 37.000 metri pătraţi a costat compania estoniană 1,15 milioane de euro. Cel de-al doilea teren se întinde pe 24.624 metri pătraţi şi a fost achiziţionat contra a 460.000 euro. Estonienii au de gând ca pe ambele terenuri să ridice ansambluri rezidenţiale.

IPC Real Estate va mai construi până în 2008 peste 662 de apartamente, în trei ansambluri rezidenţiale, în Bucureşti, investiţie care ajunge la 75 de milioane euro. Primul complex rezidenţial va fi ridicat de către compania estoniană în cartierul Fizicienilor şi va cuprinde un imobil structurat pe 15 etaje cu 292 de locuinţe, investiţie care ajunge la 30 de milioane euro. Al doilea proiect al IPC Real Estate va fi tot pe strada Fizicienilor, unde vor fi construite 120 de apartamente cu o investiţie de 15 milioane euro.

Cel de-al treilea proiect rezidenţial, din zona Conţeşti din Capitală, va avea mai multe blocuri cu nouă etaje şi 250 de apartamente. Pentru acest proiect compania va aloca fonduri în valoare de 30 de milioane euro. Lucrările de construcţie a celor trei proiecte vor fi finalizate în anul 2008, precizează dezvoltatorul proiectelor.

IPC Real Estate face parte din grupul estonian IPC, care are activităţi în domeniul dezvoltărilor, investiţiilor şi brokerajului imobiliar şi deţine 15 companii, cu birouri în Estonia, Olanda şi România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb