Israelul autorizează vaccinarea copiilor vulnerabili cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani

G.B
Internaţional / 28 iulie 2021

Israelul autorizează vaccinarea copiilor vulnerabili cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani

Copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani care riscă să sufere complicaţii grave din cauza COVID-19 vor putea fi vaccinaţi începând cu 1 august în Israel, au anunţat astăzi autorităţile sanitare, potrivit Agerpres.

Într-un document publicat marţi, Ministerul israelian al Sănătăţii a dat undă verde pentru a vaccina copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani care prezintă "un risc semnificativ de îmbolnăvire gravă sau de deces în urma infecţiei cu noul coronavirus".

"Este o autorizaţie specială şi fiecare vaccinare va fi studiată de la caz la caz", a declarat miercuri pentru AFP un purtător de cuvânt al ministerului. "Această autorizaţie intră în vigoare la 1 august", a adăugat el.

"Vaccinarea (tuturor) copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani nu este recomandată în acest stadiu", potrivit ministerului, care precizează că aceasta a fost rezervată celor mai vulnerabili copii.

Potrivit directivei ministerului, copiilor cu boli pulmonare cronice severe, imunosupresie severă, tulburări de dezvoltare neurologică, siclemie, insuficienţă cardiacă, hipertensiune pulmonară şi obezitate severă li se poate administra o doză de 0,1 ml de vaccin Pfizer, de trei ori mai mică decât doza standard.

Aproximativ 55% din populaţia israeliană a fost complet vaccinată datorită unei campanii masive lansate la sfârşitul lunii decembrie, în urma unui acord cu gigantul farmaceutic Pfizer.

Pfizer a livrat Israelului milioane de doze în schimbul unor date privind efectele vaccinării în această ţară de 9,3 milioane de locuitori, ale cărei baze de date medicale digitalizate permit realizarea rapidă de studii la scară largă.

La începutul lunii iunie, autorităţile israeliene au extins vaccinarea la persoanele cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani.

Confruntat cu o creştere a numărului de infecţii în ultimele săptămâni, statul evreu a anunţat o revenire parţială la paşaportul de sănătate începând de joi.

Numai persoanele care sunt complet vaccinate, vindecate de COVID-19 sau care au un test PCR negativ făcut cu cel mult 72 de ore înainte vor avea voie să intre într-un loc ce poate primi mai mult de 100 de persoane, în interior sau în exterior.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Pe vremuri, statul asta terosrist urmarea sa nenoroceasca si sa distruga copiii goyimilor, astazi, aceeasi prioritate o au proprii lor copii! Asta, da involutie!

    Plandemonia a fost minuțios programată de Schwab, OMS & co. până în februarie 2023: „tulpinile” false pe luni!

    Lista tulpinilor pentru 2021 – 2023: 

    Delta: iunie 2021 

    Epsilon: iulie 2021 

    Zeta: august 2021 

    Eta: septembrie 2021 

    Theta: octombrie 2021 

    Iota: noiembrie 2021 

    Kappa: decembrie 2021 

    Lambda: ianuarie 2022 

    Mu: februarie 2022 

    Nu: martie 2022 

    Ksi: aprilie 2022 

    Omicron: mai 2022 

    Pi: iunie 2022 

    Rho: iulie 2022 

    Sigma: august 2022 

    Tau: septembrie 2022 

    Upsilon: octombrie 2022 

    Phi: noiembrie 2022 

    Chi: decembrie 2022 

    Psi: ianuarie 2023 

    Omega: februarie 2023 

    Deci…ne „îmbolnăvim” lunar, programat cu tulpini specifice, ne injectăm obligatoriu, ne supunem restricțiilor, falimentăm totul, suntem amenințați de președinții de țară, de premieri, guverne, OMS, Gates, Schwab, Soros, Ursula von der Leyen, medici corupți, că deh! eugeniștii nu sunt opriți din genocid și dacă le merge totul ca pe roate, de ce s-ar autodesista din crime? 

    Între timp…oamenii continuă să moară de la serurile experimentale dar vinovați sunt cei care NU vor să fie cobai, deși NU sunt nici bolnavi, nici cu sistemele imunitare scăzute. 

    O înghețată a fost retrasă de pe piață pentru suspiciunea de a provoca unora cancer, dar serurile care ucid și după 2 minute de la injectare sunt ok și chiar devin obligatorii. Când problema este viața omului, dubla măsură cui folosește? De ce banul schimonosește într-atât caracterul omului? Cum poți privi în ochi copiii, soțul, soția, părinții, iubitul, iubita când TU ești cel puțin complice la crime? 

    Dr. Mylo Canderian disprețuiește oamenii și consideră că 95% din populația lumii e formată din „paraziți inutili” care trebuie eutanasiați cât mai repede posibil. „Uită-te la centrul orașului Chicago, Baltimore sau Los Angeles”, a spus el, „și vei vedea clar de ce paraziții inutili trebuie să fie eutanasiați ca niște câini furioși”. Candarian este convins că „vaccinul” va pune capăt „cancerului uman de pe pământ” fiind și susținător înflăcărat a datoriei și obligației francmasonilor de a scăpa lumea de „ciuma umană”. 

    Punctul de vedere al dr. Mylo Canderian, francmason, angajat OMS privitor la seruril experimentale pline de oxid de grafen este similar cu cel al lui Klaus Schwab, Bill Gates și CEO-urile Big Pharma: „SĂ MOARĂ TOȚI!” 

    Jurnalistul Steve Fishman l-a întrebat pe Mylo care sunt efectele celei de-a doua și a treia doze de boostere și cum modifică organismul injectaților în final? Mylo a răspuns: „Totul poate fi măsurat prin teste hematologice. Cu cât sunt mai multe injectări, cu atât sângele lor arată mai rău la microscop și cu atât mai repede se vor transforma în îngrășământ„. 

    Cât vor trăi injectații? Canderian răspunde detașat, fără emoții: „Între 3 și 10 ani!” 

    La final, Fishman l-a întrebat pe dr. Canderian cum pot păstra elitele cabaliste secretul acestei uriașe conspirații ce intenționează să ucidă mai multe miliarde de oameni? Răspunsul său a fost scurt și misterios: „Nu știi prea multe despre francmasonerie, nu-i așa, Steve?” 

    În loc de concluzie închei cu mesajul lui Constantin Gheorghe: 

    Păi, frate, campania de vaccinare a început în lume de vreo șapte luni. Israelul este campion mondial la înțepat viteză, cu vreo 67% din onorații cetățeni, cu ambele doze vârâte în fizic. Și acum urmează doza trei! Nu pentru toți, dar poți să știi? Păi, dragi tovarăși și prieteni! Există în istoria vaccinării vreun singur caz în care îi dai ”cobaiului” trei doze de vaccin în vreo jumătate de an? Bine, pa! Succesuri! 

    1. De când dau voie medicii de la Balaceanca bolnavilor sa-si exprime părerile pe net?

      Caută sursa, rogu-te.

      Tastează Mylo Canderian și vei găsi materialul din 26 iulie, doar că nu pot să ți-l trimit. Și în linii mari, individu' dr. e un eugenist de frunte, snob, cub smoking și papion, probabil are cel puțin gradul 20 în masonerie și, ordonat și disciplinat cum e, are probabil și un înalt grad militar în....

      Chestia aia cu 95% din populație e scrisă de d-l dr.eugenist, nu-i bătaie de câmpi de la Bălăceanca. Găsești informații chiar și pe netul cenzurat, nu-i nevoie să te obosești să minezi în dark web, dar totul e să judeci cu capul tău, dacă nu ești trol, iar în cazul ăsta ești remunerat ca să dezinformezi și nu te pot împiedica să-ți câștigi pâinea. 

      Ce am scris eu, nu este pt cercopiteci oligofreni de tipul tau, ci se adreseaza unor oameni cu IQ pozitiv!

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb