IT Six Global Services - o prezenţa permanentă pe piaţa americană

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 aprilie 2007

IT Six Global Services, cea mai mare companie dezvoltatoare de software din Oltenia anunţă participarea la două evenimente majore din domeniul Tehnologiei Informaţiei

Craiova, 18 Aprilie 2007 - În perioada 22 -26 aprilie 2007 IT Six va participa la Simpozionul Gartner, ITxpo Emerging Trends - San Francisco, fiind selectată a doua oară consecutiv de autorităţile americane şi cele române pentru a fi prezentă la evenimentele Gartner. Manifestarile Gartner sunt un punct de referinţă pentru comunitatea IT internaţională, deoarece implică participarea atât a persoanelor din managementul superior al marilor corporaţii cât şi a reprezentanţilor autorităţilor guvernamentale.

În zilele imediat următoare, 26 - 27 aprilie, tot în San Francisco, IT Six Global Services va participa în calitate de sponsor şi Keynote Speaker la Conferinţa "Investing in & Partnering with Romanian Technology Companies", o manifestare unică organizată de către Camera de Comerţ Română - Americană (RACC), MEC, MCTI şi Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software (ARIES). Această conferinţă este primul eveniment care oferă companiilor şi oamenilor de afaceri din Statele Unite posibilitatea identificării de oportunităţi de afaceri în sectorul IT românesc. Intenţia IT Six este de a atrage investiţii americane in zona Olteniei, regiune care beneficiaza de un puternic centru univeristar in orasul Craiova.

La aceste evenimente IT Six isi va prezenta serviciile, cele sase linii de business, si va anunta deschiderea unei noi filiale in Cluj-Napoca. Evoluţia rapida pe care IT Six Global Services a înregistrat-o de la infiintare si pana in prezent reprezintă o premisă atractiva pentru parteneri strategici de pe piaţa americana si cea europeana, principalele piete pe care activeaza compania.

In perioada imediat urmatoare compania urmareste o promovare intensa a diviziei IBM Mainframes, IT Six fiind printre putinele companii din Europa Centrala si de Est care au o divizie proprie cu aceasta specializare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb