KASPERSKY LAB: "Circa jumătate din companiile mici globale sunt îngrijorate de atacurile cibernetice"

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 22 septembrie 2016

Aproape jumătate dintre companiile globale de mici dimensiuni sunt îngrijorate de atacurile cibernetice care le pot ameninţa tranzacţiile financiare, reiese dintr-un studiu elaborat şi publicat de Kaspersky Lab, producătorul de soluţii de securitate fiind în măsură să anunţe lansarea celei mai noi versiuni a programului Kaspersky Small Office Security, creat special pentru organizaţiile cu maximum 25 de computere.

"Kaspersky Lab a lansat noua versiune a programului Kaspersky Small Office, pentru a ajuta companiile mici să facă faţă numărului în continuă creştere de ameninţări cibernetice cu care se confruntă în prezent. Cu funcţionalităţi anti-ransomware şi de protecţie a tranzacţiilor financiare online perfecţionate şi o modalitate simplă de monitorizare a nivelului de securitate, Kaspersky Small Office Security ajută companiile mici să ţină infractorii la distanţă. În concordanţă cu o cercetare recentă Kaspersky Lab, care a arătat că 42% dintre companiile mici sunt îngrijorate de programele cryptomalware, cea mai nouă versiune de Kaspersky Small Office Security aduce o protecţie mai mare împotriva programelor care criptează date. Funcţiile anti-ransomware din componenta System Watcher nu doar blochează tentativele de criptare, ci declanşează backup-ul şi recuperarea, automat", arată un comunicat al Kaspersky Lab, citat de Agerpres.

Conform specialiştilor, funcţia Safe Mode din Kaspersky Small Office Security protejează mai bine tranzacţiile financiare, împotriva fotografierii ecranului sau a utilizării funcţiei de copiere, pe care infractorii le folosesc, de obicei, ca să fure date importante şi active financiare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb