Kim Jong Un a apărut în public pentru prima dată după 20 de zile de absenţă

M.I.
Internaţional / 2 mai 2020

Kim Jong Un

Kim Jong Un

Liderul nord-coreean Kim Jong Un şi-a reluat programul public, conform agenţiei oficiale de presă de la Phenian, care relatează că acesta a participat la inaugurarea unei fabrici de îngrăşăminte chimice, la nord de capitală, în condiţiile în care nu a mai fost văzut, conform Reuters.

Reuters precizează că nu a putut verifica din surse independente informaţia difuzată de agenţia de presă nord-coreeană KCNA.

KCNA a transmis că Kim Jong Un a tăiat panglica inaugurală în cadrul unei ceremonii care a avut loc vineri şi că toţi cei prezenţi la eveniment "au izbucnit în urale furtunoase" pentru liderul suprem.

Liderul nord-coreean şi-a exprimat satisfacţia în legătură cu linia de producţie a fabricii de îngrăşăminte, afirmând că aceasta are o contribuţie semnificativă la progresul industriei chimice a ţării şi la producerea de alimente, conform KCNA, citată de Reuters.

Kim Jong Un a fost însoţit de mai mulţi oficial de rang înalt, inclusiv de sora sa mai mică Kim Yo Jong.

Preşedintele SUA Donald Trump a declarat, după anunţul agenţiei de presă nord-coreene, că va avea ceva de spus despre liderul de la Phenian la momentul potrivit, precizează Reuters.

Au existat speculaţii cu privire la starea de sănătate a lui Kim Jong Un după ce a lipsit de la ceremoniile organizate în 15 aprilie pentru celebrarea bunicului său Kim Il Sung, o sărbătoare foarte importantă în Coreea de Nord, când de obicei liderul de la Phenian vizitează mausoleul în care acesta se află, transmite News.ro

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Vai dar vai... Când toată suflarea capitalistă il credea mort, Kim nu mai poate de gras...

    Își mușcă unghiile toți imperialistii... 

    A inviat mortăciunea?Sa-si respecte cu strictete obiceiurile!Poate data viitoare reuseste sa se intalneasca cu frati-su a carei asasinare a comandat-o!

    1. Mortaciunea nu este "dictatorul" intr-un stat comunist. Kim Jong Un este eroul conducator al unei tari care s-a opus si se opune cu succes SUA. Priviti portiunea de frontiera ( google maps) dintre cele doua felii ale natiei coreene, despartite de puternicii lumii in doua tari. Cine are mai multe forte, puncte de observare, cazemate, lucrari genistice, aerodromuri, instalatii militare in zona de frontiera. Evident sudul. Si cine asigura finantele?

      Cand va trai si poporul sau cum traieste el il voi numi erou.Nu o sa vezi asta.Se va duce curand dupa frati-su!Chiar daca ar trai 100 de ani numai la persoana sa megalomana se va gandi.Auzi,erou!Cred ca ai baut fara sifon.

    Monstrul, ar merita impuscat cu tunul, asa cum a omorat el oameni nevinovati

    1. Eu nu inteleg cum si-a permis acest individ sa-l contrazica pe atotstiutorul peremtoriu Basescu care doar a declarat clar "Kim e mort" dar , neavand umorul lui Twain nu a mai continuat cu ".....si nici eu nu ma simt prea bine "

      Nu cu tunul.Cu aruncatorul de flăcări.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb