"Kingston Technology" lansează primul kit de memorie "Triple-channel" HyperX DDR3 de 12GB

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 mai 2009

Kitul de memorie "Triple-channel" HyperX DDR3 de 12GB oferă cea mai avansată configuraţie pentru sistemele Intel Core i7

Kitul de memorie "Triple-channel" HyperX DDR3 de 12GB oferă cea mai avansată configuraţie pentru sistemele Intel Core i7

"Kingston Technology Europe Ltd", companie subsidiară a "Kingston Technology Company Inc.", liderul mondial independent în produse de memorie, a lansat, în premieră, kiturile de memorie DDR3 Triple Channel de 12GB la 1600MHz, cea mai avansată configuraţie disponibilă astăzi pe piaţă, anunţă un comunicat al companiei, remis redacţiei. Kitul de memorie Kingston HyperX DDR3 încorporează trei module de 4GB, permiţându-le gamerilor profesionişti şi pasionaţilor de jocuri mai exigenţi să obţină maximul de performanţă de la platformele Intel Core i7 şi Intel X58.

Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, România, Kingston Technology Europe Ltd., a declarat: "Noile kituri de memorie HyperX DDR3 de 12GB sunt concepute pentru gamerii entuziaşti care vor să obţină de la sistemele lor, bazate pe platformele Intel Core i7 şi Intel X58, cele mai înalte performanţe de joc şi de creare a conţinutului digital. Acum le putem oferi celor mai exigenţi utilizatori kituri de memorie de înaltă performanţă care vor satisface şi cele mai înalte aşteptări pe care aceştia le au de la un astfel de produs. Kitul format din trei module a fost testat cu succes pe placa de bază Asus P6T Deluxe şi rulează la o frecvenţă de 1600MHz pentru a beneficia deplin de avantajele de viteză ale controlerului de memorie din procesorul Core i7."

Noul kit de memorie Kingston HyperX DDR3 1600MHZ de 12GB este optimizat pentru profilul Intel XMP (Extreme Memory Profile), cu o latenţă de 9-9-9-27. Kitul de trei module rulează cu un voltaj de numai 1,65 volţi, necesar operării sistemului Intel"s Core i7 în modul "triple channel", în condiţii de siguranţă. Alte kituri sunt disponibile cu o capacitate de 3GB şi 6GB, cu frecvenţe de până la 2GHz. Memoriile Kingston HyperX beneficiază de o garanţie lifetime.

Kingston Technology Company, Inc. este cel mai mare producător independent de memorii. Kingston proiectează, produce şi distribuie module de memorii pentru desktop-uri, laptop-uri, servere, imprimante, memorii flash pentru PDA-uri, telefoane mobile, camere foto digitale, playere MP3. Prin reţeaua globală de subsidiare şi filiale, Kingston deţine fabrici de producţie în California, Malaysia, Taiwan, China şi reprezentanţe de vânzări în Statele Unite, Europa, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, Noua Zeelandă, India, Taiwan, China şi America Latină.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb