LLP Bucharest - dezvoltă canalul de distribuţie pentru soluţia LS Easy Retail

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 24 aprilie 2007

LLP Bucharest propune o soluţie completă capabilă să răspundă cerinţelor micilor întreprinzători din sectorul retail. LS Easy Retail are la bază produsul Landsteinar Retail (utilizat în prezent în peste 12500 de magazine), fiind o platformă extrem de flexibilă şi adaptabilă la diverse cerinţe de business din acest domeniu. LLP Bucharest este singurul partener Landsteinar autorizat pentru gama de soluţii LS Easy Retail din România, iar din luna martie a.c. LLP a început să dezvolte canalul de distribuţie pentru aceste produse.

"LS Easy Retail prezintă un raport cost-performanţă extrem de bun, soluţia răspunzând cerinţelor unui segment al pieţei de retail care a fost uitat în ultimii ani. În general, soluţiile de acest tip adresau mai cu seamă marile magazine şi supermarketurile. Spre deosebire de acestea, LS Easy Retail are un preţ care îl face atractiv şi pentru micile magazine, fiind o soluţie care integrează toate fluxurile dintr-un magazin." a declarat Robert Komartin, Managing Director - LLP Bucharest.

LS Easy Retail este construit pe baza sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV, asigurând o integrare perfectă a tuturor fluxurilor de business din cadrul companiei. Aplicaţia include suportul pentru două terminale Point Of Sale (POS) şi pentru un utilizator de back office (financiar-contabil, stocuri etc.), eficintizând practic toate procesele din magazin. Programul creează o punte de legătură între terminalele Point Of Sale (POS) şi Microsoft Dynamics NAV, asigurând o integrare perfectă a datelor disponibile la nivel de magazin şi a celor existente la nivel de back-office. Soluţia le oferă managerilor un control total asupra activităţilor desfăşurate în magazine, oferind o imagine fidelă asupra operaţiunilor comerciale realizate de aceştia.

"Timpul extrem de scurt de implementare, interfaţa prietenoasă şi numărul mare de facilităţi ale soluţiei, fac din LS Easy Retail o soluţie deosebit de eficientă pentru companiile de retail din România. LS Easy Retail răspunde unor provocări de business diverse pentru companiile care îşi desfăşoară activitatea în acest domeniu." a adăugat Robert Komartin.

Soluţia LS Easy Retail, distribuită de LLP Bucharest, este adaptată în totalitate cerinţelor legislative din România. LLP Bucharest este Microsoft Gold Certified Partner, dispunând de o bogată experienţă în implementarea sistemelor Microsoft Dynamics şi Landsteinar.

Despre LLP:

Grupul LLP furnizează servicii de consultanţă şi software companiilor locale şi internaţionale din Centrul şi Estul Europei şi dincolo de această regiune. Abordarea LLP combină aptitudinile de consultanţă şi management al proiectelor cu produse software internaţionale şi dezvoltarea de software pentru a furniza soluţii realiste şi la un preţ rezonabil. Grupul se concentrează pe nevoile operaţionale, financiare, analitice, de relaţie cu clienţii si de raportare ale organizaţiilor locale şi regionale. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, eXpense si time@work, cu echipe de consultanţă şi de dezvoltare în Praga, Bratislava, Budapesta, Bucureşti, Sofia, Belgrad şi Zagreb.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm vizitaţi: www.llpgroup.com

Despre Landsteinar Strengur:

Landsteinar Strengur este o companie care a dezvoltat soluţii specializate pentru sectorul retail, având o experienţă estrem de vastă în acest domeniu. LS Retail este utilizată în peste 12500 de magazine, fiind soluţia aleasă de 850 de clienţi din 47 de ţări.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb