LUCIAN BODE, DESPRE SENATOAREA DIANA ŞOŞOACĂ: ''Încalcă deliberat legea''

G.U.
Politică / 11 aprilie 2021

''Încalcă deliberat legea''

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat că senatoarea Diana Şoşoacă a fost amendată de mai multe ori pentru nerespectarea regulilor la protestele unde a participat, subliniind că se abţine cu greu să comenteze comportamentul unor parlamentari care aleg deliberat să încalce legea, informează Agerpres.

Prezent duminică la o emisiune de la Prima TV, Lucian Bode a fost întrebat câte amenzi a primit Diana Şoşoacă pentru încălcarea regulilor la protestele organizate împotriva măsurilor anti-Covid luate de autorităţi.

"Mă abţin foarte greu să comentez comportamentul unor colegi parlamentari care aleg deliberat să încalce legea. Acesta este, înainte de toate, un act de iresponsabilitate faţă de ceilalţi, care respectă legea, şi indiferent cum te numeşti şi ce calitate ai, să ştii că vei suporta rigorile legii dacă tu deliberat încalci legea (...). A fost sancţionată contravenţional în mai multe rânduri. Conform legii, numărul şi valoarea sancţiunilor privesc strict persoana în cauză şi nu pot să le comunic public, dar vă asigur că de fiecare dată instituţiile statului au aplicat legea şi de fiecare dată când s-a impus o sancţiune, ea a fost aplicată, fie că a fost o sancţiune aplicată în calitate de participant, fie că a fost aplicată în calitate de organizator al unor astfel de manifestări", a declarat ministrul de Interne.

Lucian Bode a evitat să spună dacă Diana Şoşoacă a plătit vreuna dintre aceste amenzi.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. si tu

    si voi ce faceti tradatori de neam ce sunteti?

    nu o incalcati si mai mult, si "mai deliberat" ? 

    1. SOMNAMBULULE. Te-ai TREZIT cand a pus SPPistu o frana mai puternica.? Bai nea CAISA,SOSOACA incalca legea ca sa ii apere pe ROMANI de voi cei de la guvernare care sunteti niste UCIGASI. Ia zii,ce ati facut voi astia de conduceti azi romania de un an si cateva luni de cand sunteti la putere in afara de faptul ca ati UCIS cu sange rece peste 25000 de romani .? Ce masuri ati luat ca sa ii ocrotiti pe cetatenii Romaniei./ In afara de faptul ca ati FURAT pe rupte in numele EPIDEMIEI cu SARCOV 2,ati OMORAT si mai multi ROMANI,FURAND cat ati putut in numele asaziselor MASURI MEDICALE si de CUMPARARE a unor MATERIALE care fiind neconforme ati omorat si mai multi Romani.Asa ca MUCLES. PATRIARHU este pe mana cu voi si a fost deacord ca ROMANII morti sa fie considerati niste HOITURI.!

      Sugi pixul, troliule.

    te-ai trezit de pe bancheta din spate ? daca spune adevarul romanilor , ce planuri marsave aveti cu aceasta tara , inseamna ca incalca legea ? orice aberatie indreptata impotriva oamenilor , trebuie incalcata si strivita ! cozi de topor ce sinteti , vanzatori de tara si de neam !

    buna dimineata , soare

    se cheama nesupunere civica 

    A SPART GHEAȚA : PRIN ,, COPCĂ " ÎN CĂDERE LIBERĂ PLECĂ INCOMPETENȚII !!!!

    1. Desi nu sunt de acord cu aberatiile impotentulkui guvern,cred ca respecterea legii trebuie sa fie o conduita obligatorie reprezentantilor natiunii.Daca toti o sa facem ca si SOSETA sau Prezidentialul imbracat in scurta rosie la manifestatiile neautorizate, atunci totul se va duce dracului.Noi ne sapam groapa pe care altii nu au putu.Ministru LINGAU ar fi trebuit din 2020 sa-si atentioneze colegii si partenerii ca nu procedeaze bine,sau mai bine zis ilegal.Ma rog,mirosul ciolanului rea prea puternic pentru a se putea abtine.Cum au daramat PSD.asa vor fi daramait.Tragedia este ca ceva si mai cumplit ne asteapta.NOSTRADAMUS sau nebunul cu ochii lui nchisi.Vai de noi.

      orice lege? orice le trece prin cap? nici in armata nu se respecta orice ordin daca ajunge sa fie complet absurd.

    "cine este fosta senatoare AUR, cu adevărat și de ce ascunde atât de multe? O portavoce, un instrument de marketing…. care distrage atenția de la adevăratele probleme? Cine este în spatele ei? Diana Șoșoacă nu este singură și nu a apărut din neant ca să salveze România "

    pe langă cine si-a făcut dânsa "ucenicia" de ne pretinde ea "dijmă" politică si in cine " crede" de se "increde" ? (fără aluzie la cele auzite că moldovenii spun "dânsa " la vacă , nu stim dacă se confirmă sau nu) 

    a cui creație este Diana Iovanovici Șoșoacă , cum ar spune americanul : "femeia cu ouă"?

    să ne asteptăm că "incalcă deliberat legea" ca să "bifeze " si reteta de "succes" a arestării si autoproclamării ei ca "victimă a democratiei proeuropene" ? 

    1. dar in spatele tau cine este postac platit ? soros , lgbt , coldea , ?

      LGTB

      dacă ai tu contract cu Dabija să te "spargă-n dos grija" : atati bani sau foloase să ai tu si neamul tău cat m-a plătit să te "destup" pe tine la minte ce esti un dresat incuiat , fara semnal pe neuronii blocati de dependentele de intrigi ,scandal ,haos si anarhie ,un obsedat găozar ce esti (găozar: om lipsit de personalitate / influențabil / molâu) sa-i iei pe aia de care zici tu si sa faceti trenuletul catre taticul vostru draqu

      perfect adevarat

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb