''Instituţiile Republicii Moldova sunt pregătite să intervină rapid în cazul escaladării tensiunilor militare în Ucraina''

MAIA SANDU: ''Instituţiile Republicii Moldova sunt pregătite să intervină rapid în cazul escaladării tensiunilor militare în Ucraina''

G.U.
Politică #Adevărul - prima victimă / 14 februarie 2022

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Republica Moldova-Deschide.md-14 februarie 2022: Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a adresat astăzi cetăţenilor moldoveni în legătură cu situaţia din regiune, asigurându-i că autorităţile "sunt cu ochii pe Ucraina" şi îndemnându-i să rămână uniţi şi să nu se lase manipulaţi de propaganda care dezbină.

"Împreună cu guvernul şi parlamentul examinăm scenariile de dezvoltare a crizei şi evaluăm riscurile pe care le prezintă acestea. Instituţiile statului sunt pregătite să intervină rapid pentru a asigura funcţionarea serviciilor de bază pentru cetăţeni şi a avea grijă ca activitatea cetăţenilor noştri să nu fie periclitată de consecinţele posibilelor acţiuni militare din ţara vecină", a precizat Maia Sandu în mesajul său.

"În asemenea momente, trebuie să rămânem solidari şi uniţi. Vă îndemn să nu ne lăsăm manipulaţi de propaganda care cultivă dezbinarea, să nu permitem urii să prindă rădăcini în societatea noastră. Indiferent de limba pe care o vorbim, de preferinţele noastre politice, suntem cu toţii cetăţenii Republicii Moldova", a declarat Maia Sandu.

"Sper că tensiunile din regiune vor fi gestionate prin dialog şi negocieri diplomatice pentru că noi ştim cât de mare e preţul războiului. E un preţ pe care nicio ţară nu trebuie să-l plătească. Pacea e garanţia viitorului regiunii şi al ţării noastre", a transmis preşedintele Republicii Moldova.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb