Management inteligent al afacerii, auditat la nivel european SIVECO APPLICATIONS - o soluţie software ce asigură conformitatea cu legislaţia fiscală şi contabilă în vigoare

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 ianuarie 2008

Pornind de la realitatea că soluţiile ERP (Enterprise Resource Planning) reprezintă "nucleul" dezvoltării viitoare a oricărei companii, SIVECO România a lansat o versiune a pachetului sau integrat, special concepută pentru piaţa Uniunii Europene.

Această versiune - SIVECO Applications 2010, se adresează organizaţiilor medii şi mari din România capabile să aducă valoare adăugată mediului de afaceri european.

Pentru a oferi organizaţiilor romaneşti o soluţie informatică care răspunde cerinţelor rezultate în urma aderării României la UE şi pentru a spori încrederea partenerilor în SIVECO Applications, compania a decis auditarea soluţiei sale ERP, pentru aceasta apelând la serviciile KPMG, auditor recunoscut pe plan internaţional.

"La selecţia auditorului pentru acest proiect s-au avut în vedere, în primul rând, profesionalismul, reputaţia, dar şi experienţa echipei de audit. Echipa KPMG implicată în acest audit a dovedit un profesionalism deosebit, atât prin prisma cunoştinţelor IT şi legislative, dar şi a aplicării practice a acestora", declara Aurora Crusti, Deputy Vice-President, Commercial Division, SIVECO România.

În cadrul auditului desfăşurat pe parcursul anului 2007, specialiştii KPMG au auditat funcţionalitatea soluţiei SIVECO Applications destinată companiilor reglementate de OMF 1752/2005, în scopul verificării conformităţii cu Legislaţia Fiscală şi Contabilă în vigoare. Companiei KPMG i-a revenit, astfel, responsabilitatea exprimării opiniei asupra conformităţii aplicaţiei cu Legislaţia Fiscală şi Contabilă din România în cadrul legal definit odată cu intrarea României în Uniunea Europeană.

În urma auditului, rezultatele obţinute validează capacitatea soluţiei SIVECO Applications de a asigura raportarea la legislaţia în vigoare, incluzând funcţionalităţile necesare pentru a răspunde modificărilor survenite ca urmare a aderării României la Uniunea Europeană la începutul acestui an.

"Chiar de la intrarea companiei noastre pe piaţa de software pentru afaceri, ne-am propus să oferim organizaţiilor româneşti, cu consecvenţă, un sistem flexibil faţă de schimbările ce intervin în mediul economic, faţă de modificările legislaţiei în vigoare sau de cele apărute la nivel intern, în organizaţia clientului. Auditul realizat de KPMG exprimă conformitatea soluţiei noastre cu cerinţele Legislaţiei Fiscale şi Contabile din România, inclusiv cu cerinţele de modificare rezultate ca urmare a aderării României la UE. În acest fel, ne respectăm misiunea asumată - de a fi mereu aproape de clienţii noştri şi de a le asigura productivitate europeană, respectând, în totalitate, legislaţia", declară Aurora Crusti.

Întregul proces a urmărit cu stricteţe metodologia KPMG privind auditul sistemelor informatice şi a verificat conformitatea celei mai recente versiuni a pachetului informatic integrat SIVECO Applications. Conform concluziilor raportului KPMG, soluţia SIVECO Applications, odată implementată, customizată şi utilizată în mod corect de o organizaţie, asigură conformitatea cu cerinţele Legislaţiei Fiscale şi Contabile din România, în vigoare începând cu 15 ianuarie 2007.

Faţă de versiunile anterioare, pachetul SIVECO Applications 2010 şi-a perfecţionat structura, cuprinzând componente dintre cele mai competitive la nivel european.

"Astfel, susţinem organizaţiile româneşti în atingerea unor performanţe deosebite pe piaţa Uniunii Europene. SIVECO Applications beneficiază de versiuni localizate în limbi de circulaţie internaţională - engleză, germană etc., un suport tehnic foarte flexibil, consultanţă specializată şi, acum, este o soluţie auditată de KPMG pentru conformitatea cu legislaţia în vigoare. Am găsit în KPMG un partener deosebit şi astfel avem în vedere ca acest audit să se desfăşoare anual, în primul rând pentru încrederea partenerilor în soluţia noastră ERP dar şi pentru reputaţia companiei. Considerăm că, alături de "managementul inteligent" al afacerii - prin folosirea judicioasă a resurselor şi urmărirea veniturilor şi cheltuielilor în timp real, soluţia SIVECO Applications oferă organizaţiilor româneşti un spor real de competitivitate în mediul de afaceri european, în condiţiile raportării permanente la cadrul legal", consideră Aurora Crusti, Deputy Vice-President, Commercial Division, SIVECO România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb