Marea Britanie ar putea face vaccinarea anti-COVID-19 obligatorie pentru personalul medical

G.U.
Internaţional / 30 mai 2021

Marea Britanie ar putea face vaccinarea anti-COVID-19 obligatorie pentru personalul medical

Guvernul britanic are în vederea impunerea obligativităţii vaccinării împotriva COVID-19 pentru personalul medical, în încercarea de a stopa infecţiile din mediul spitalicesc, a declarat astăzi secretarul de stat pentru vaccinarea anti-COVID-19, Nadhim Zahawi, transmite Reuters, citată de Agerpres.

"Orice guvern responsabil trebuie să aibă această dezbatere, să se gândească la modalităţi de a-i proteja pe cei mai vulnerabili asigurându-se că personalul care trebuie să aibă grijă de aceste persoane este vaccinat", a declarat coordonatorul campaniei britanice de vaccinare pentru Sky News.

"Există un precedent pentru acest lucru; evident că medicii chirurgi sunt vaccinaţi împotriva hepatitei B. Deci este o soluţie pe care o avem, cu certitudine'', în vedere

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Ar fi un ABUZ desăvârșit, de tip totalitar (Coreea de Nord) și mulți s-ar lăsa de meserie...

    Nu asta este directia. Doar dobitocii de politicieni nu inteleg ca vaccinarea nu te scuteste de infectie, din contra. Te face mai sigur, intri ca medic fara masca si ii sufli unui pacient pe care il consulti direct in nas.

     

    Puneti mana pe carte, politicienilor, este suficient sa cititi studiile clinice 2/3 ale vaccinurilor (nu ale Pfizer care a mascat intentionat acest criteriu pentru ca este firma gigantica si are spate puternic astfel incat sa ii poata fi acceptate mici "scapari", ci al Astrazeneca/Oxford, acela este foarte detaliat). Vaccinarea nu opreste infectarea mucoaselor si dezvoltarea asimptomatica a infectiei. 

    Solutia este controlul personalului si amenintarea lui cu amenzi si excludere daca nu poarta masca si nu se dezinfecteaza riguros. CU SAU FARA VACCIN. 

    1. PS, dupa focarele initiale din Romania, in lunile apr-iunie 2020, poate cauzate si de lipsa materialelor de protectie, focarele au cam disparut in toamna desi atunci am avut cel mai mare val oficial, valul 2 (ca valul 3 a fost si mai mare, dar a avut o componenta neoficiala, de testare acasa si ferirea de DSP).

       

      Cum s-a reusit asta? Printr-o disciplina dura de preventie a fiecarei persoane din spitale. I-ai vaccinat si gata, incep focarele. S-au relaxat, se spala mai putin, nu mai poarta masca, o poarta ca doctorita italiana din poza. 

      Cautati poza publicata de Reuters "Doctor Pina Tomaselli prepares to administer the Moderna coronavirus disease (COVID-19) vaccine at a care home in Naples, Italy, March 30, 2021" 

      Din cauza acestui doctor apar focarele. 

      In vara lui 2020, "Val de îmbolnăviri în rândul cadrelor medicale. ”Sunt focarele de cafea, eu așa le numesc”, ne spune Adrian Marinescu.

    Parca nu aveau oameni. Sa vedem acum, vin si niste demisii in personal?

    1. Nu le purta lor de grija. La salariile lor, vor avea suficiente cereri de angajare.

    Obligativitatea vaccinării e primul pas spre distopia totala. După medici vor urma alte categorii, pe banda rulantă, care vor fi obligate să accepte vaccinul criminal...

    Si cu democratia si drepturile fundamentale ale omului, cum ramane, bai marxistilor spurcati? Mai aveti si tupeul maxim sa va legati de oficialii din Belarus, sub pretextul ca nu respecta libertatile cetatenesti, cand in realitate, aia sunt de 10 ori mai democrati decat voi!

    1. Am o senzatie de hilaritate cand cineva îl face marxist pe liderul partidului conservator din UK, Boris Johnson.

      E total falsa, senzatia ta, caci Boris ala e conservator doar cu numele!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb