Mazăre: "Pe oamenii care vin la Mamaia nu îi interesează ce spune Băsescu"

Ziarul BURSA #Companii #Turism / 13 august 2013

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, consideră că oamenii care vin în Mamaia nu sunt interesaţi că Traian Băsescu a spus că este mizerie în staţiune şi crede că şeful statului ar fi putut să remarce şi investiţiile care s-au făcut şi că numărul de turişti a crescut de trei ori faţă de acum zece ani. Întrebat ieri, la finalul şedinţei Consiliului Local, cum comentează afirmaţia lui Traian Băsescu potrivit căreia în Mamaia este mizerie, Radu Mazăre a răspuns: "Ce să spună şi el săracu'? Poate să spună că acum sunt de trei ori mai mulţi turişti decât acum zece ani, că s-a dezvoltat, că e o zonă cu investiţii?"

Atunci când i s-a spus că în staţiune sunt puţine coşuri de gunoi, Mazăre a afirmat că este adevărat, dar situaţia se va schimba anul viitor, după reabilitarea falezei, informează Mediafax. De asemenea, el a spus că şi în Londra, pe una dintre cele mai importante străzi, este mizerie la sfârşitul unei zile.

Preşedintele Traian Băsescu a petrecut câteva ore, vineri seară, într-un complex hotelier aflat între Mamaia şi Năvodari, împreună cu soţia sa, Maria, şeful statului spunând că s-a simţit bine acolo, singura sa nemulţumire fiind legată de Mamaia pentru că nu ar fi suficient de curată.

"Mi-a plăcut aglomeraţia din Mamaia, dar nu mi-a plăcut mizeria din Mamaia.Dacă v-aţi uitat când să intri pe faleza din Mamaia, e murdar. (...) Nu-i suficient de curată faţă de câte spectacole de-astea gen Las Vegas vedem la televizor. Când ajungi în Mamaia e o oarecare decepţie", a mai afirmat şeful statului. Întrebat ce staţiune preferă între Mamaia şi Neptun, Băsescu a ales Neptun.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Acest primar iresponsabil este oglinda vie a halului in care poate ajunge o institutie(primaria) atunci cand statul permite mituirea alegatorilor cu bani stransi de la contribuabili.

    Dupa ce s-a deghizat in ofiter nazist si inLudovic al XIV-LEA,asteptam sa-l vedem in zeghe. 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb