MedLife a finalizat cea mai mare tranzacţie de preluare a unui operator medical local

F. A.
Companii #Sănătate / 30 iunie 2010

MedLife a finalizat cea mai mare tranzacţie de preluare a unui operator medical local

MedLife anunţă finalizarea tranzacţiei de preluare a 80% din Policlinica de Diagnostic Rapid din Braşov, unul dintre cei mai mari operatori privaţi de servicii medicale de la nivel local. Tranzacţia, care este una structurată, depăşeşte valoarea de 3 milioane euro, fiind cea mai importantă operaţiune de cumpărare a unui furnizor medical local din ultimii doi ani, derulată de un alt operator de profil, informează un comunicat remis redacţiei.

"În pofida contextului economic actual, am decis, împreună cu acţionarii noştri, să susţinem noi proiecte de investiţii şi dezvoltare, detaliu care vine să confirme încă o dată forţa business-ului MedLife. Avem toată încrederea în echipa din Braşov, care a construit un business solid şi a creat deja un nume pe piaţă. În perioada imediat următoare dorim să extindem echipa de medici cu noi cadre, inclusiv din Bucureşti, şi să transformăm policlinica locală în cel mai modern centru de excelenţă de pe piaţa braşoveană. De asemenea, împreună cu partenerii noştri, intenţionăm să lansăm în Braşov o hyperclinică MedLife, care va include un centru puternic de imagistică şi, alăturat, un spital de chirurgie, toate aceste proiecte urmând a fi finalizate până la sfârşitul anului", a declarat Mihai Marcu, Preşedinte CA MedLife.

"Dezvoltarea oricărui business necesită resurse, know-how şi o bună coordonare, elemente pe care cu siguranţă le vom primi din plin de la noul acţionar, mai ales în condiţiile în care MedLife are o experienţă notabilă pe piaţa din România, fiind şi cel mai important operator privat. Considerăm că acesta este un pas firesc în dezvoltarea şi evoluţia business-ului medical, care ne va asigura o creştere rapidă a afacerilor şi ne va întări poziţia pe piaţa serviciilor medicale la nivel local", a declarat Cosmin Răşină, Director General Policlinica de Diagnostic Rapid.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb