MedLife deschide al patrulea spital din Bucureşti şi ajunge la nouă unităţi la nivel naţional

Elena Deacu
Companii #Sănătate / 7 mai 2015

MedLife deschide al patrulea spital din Bucureşti şi ajunge la nouă unităţi la nivel naţional

Operatorul de servicii medicale private MedLife a deschis cel de-al patrulea spital din Bucureşti, Spitalul MedLife Titan, după o investiţie de 1,4 milioane de euro, şi ajunge, astfel, la un număr de nouă unităţi spitaliceşti în toată ţara.

Noul spital oferă pacienţilor servicii medicale multidisciplinare şi investigaţii în regim de spitalizare de zi, în contract cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, pacienţii având posibilitatea de a accesa serviciile oferite în cadrul spitalului pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

"Deschiderea noului spital MedLife Titan reprezintă, pe de o parte, răspunsul firesc la dezvoltarea clinicii noastre Titan, unde, în cei patru ani de la inaugurare, au fost diagnosticaţi şi trataţi peste 90.000 de pacienţi, dar şi o reconfirmare a expertizei noastre pe zona spitalicească şi o adaptare a medicinei private din România la rezolvarea în cel mai scurt timp a problemelor pacientului. Până în prezent, investiţia în cele două proiecte din zona Titan, hyperclinică şi spital, s-a ridicat la valoarea de 2,2 milioane de euro. În perspectivă, spitalul MedLife Titan se va dezvolta cu servicii medicale în regim de spitalizare continuă, extinzând, astfel, gama patologiei rezolvate", a declarat Mihai Marcu, Preşedinte CA MedLife.

Noul spital se întinde pe trei niveluri, respectiv pe o suprafaţă de 1.800 metri pătraţi. Acesta dispune, în prezent, de 31 de paturi, distribuite pe o secţie medicală, unde vor fi evaluate cazuri de medicină internă, gastroenterologie, pneumologie, oncologie, cardiologie şi o secţie de chirurgie de zi, unde pacienţii vor beneficia de intervenţii de chirurgie generală, chirurgie plastică, ginecologie şi urologie, în condiţii de spitalizare deosebite. Spitalul dispune de un bloc operator cu o sală de operaţie unde se poate efectua orice tip de intervenţie chirurgicală, secţie de anestezie şi terapie intensivă, dotată cu aparatură performantă, precum şi echipamente de laborator necesare pentru analizele de urgenţă.

Printre echipamentele care se găsesc în dotarea spitalului, se numără: litotritor Storz (aparat folosit în intervenţiile urologice, prin care se realizează tratamentul modern al calculilor renali, de care pacienţii pot beneficia la Spitalul Titan ca serviciu în contract cu CASMB); electrocauter Erbe de înaltă frecvenţă, pentru electrochirurgie medie monopolară şi bipolară; linie endoscopică Olympus şi toate accesoriile aferente unor proceduri complexe endoscopice, fibroscop Storz pentru investigaţiile ORL.

Spitalul se află în aceeaşi locaţie ce găzduieşte şi hyperclinica MedLife Titan.

MedLife activează pe piaţa din România din 1996.

În prezent, MedLife îşi desfăşoară activitatea în 13 Hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov, Arad, Galaţi, Iaşi şi Constanţa, 18 laboratoare proprii de analize, 9 unităţi spitaliceşti în Bucureşti, Braşov, Craiova şi Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie şi unul de Obstetrică-Ginecologie, 3 maternităţi în Bucureşti şi în ţară, 12 centre de excelenţă cu specializare unică, 8 farmacii proprii reunite sub reţeaua PharmaLife Med şi în colaborare cu 145 clinici medicale partenere din toată ţara.

MedLife a finalizat în luna februarie a.c. achiziţia a 55% din grupul de firme Sama&Ultratest din Oltenia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb