MedLife deschide o nouă clinică la Constanţa, în urma unei investiţii de 2 milioane de euro

E.D.
Companii #Sănătate / 12 noiembrie 2014

Operatorul medical privat MedLife inaugurează astăzi prima hyperclinică a companiei din oraşul Constanţa, ca urmare a unei investiţii totale de 2 milioane de euro, arată un comunicat remis redacţiei.

"Constanţa reprezintă unul dintre oraşele strategice pentru planul nostru de extindere şi dezvoltare, fapt susţinut şi de investiţiile pe care le-am realizat până acum în această localitate. Am achiziţionat un laborator, am deschis o clinică de mari dimensiuni dotată cu echipamente medicale ce reprezintă o noutate chiar şi la nivel internaţional, am dezvoltat un centru de excelenţă în dermatologie estetică, am investit într-un departament performant de imagistică, şi nu în ultimul rând am amenajat o farmacie proprie. Toate aceste dezvoltări ne vor ajuta să ne consolidăm poziţia de lider în sud estul României şi să devenim operatorul medical preferat atât de companii, pe segmentul corporate, cât şi de plătitorii direcţi, pe segmentul de fee for services", a declarat Mihai Marcu, Preşedintele Consiliului de Administraţie MedLife.

Hyperclinica MedLife Constanţa oferă pacienţilor consultaţii şi investigaţii complete pentru 22 de specialităţi medicale, analize de laborator şi farmacie, toate în acelaşi loc. Adiţional, Hyperclinica din Constanţa dispune de un departament de imagistică dotat cu RMN 3T.

Centrul DermaLife reuneşte toată gama de servicii de dermatologie, de la investigaţii specifice bolilor de piele, până la diagnostic şi tratament de ultimă generaţie

"Constănţenii pot beneficia la ei acasă de un centru modern şi de soluţii complete pentru tratamentele estetice dar şi pentru problemele la nivelul pielii. Rejuvenarea facială prin tehnica Dracula, tratamentul rozaceei, diagnosticarea cu acurateţe a tumorilor cutanate, refacerea volumelor feţei şi buzelor sunt doar câteva dintre procedurile cu care Centrul de Excelenţă DermaLife vine în întâmpinarea pacienţilor din Constanţa", a declarat Dr. Viviana Iordache.

Hyperclinica MedLife are o suprafaţă totală de 1.300 de metri pătraţi, dispusă pe subsol, parter, mezanin şi etaj şi include 26 de cabinete medicale. Proiectul a fost dezvoltat printr-o finanţare din partea Băncii Comerciale Române (BCR).

După inaugurările de anul acesta ale clinicilor din Galaţi, Iaşi şi Constanţa, MedLife îşi propune ca anul viitor să deschidă cel puţin patru noi de clinici în alte oraşe mari din ţară. În primele şase luni ale anului, MedLife a raportat un număr de 1,3 milioane de pacienţi, exceptând abonaţii, iar până la finalul anului estimează că va depăşi 2,5 milioane de pacienţi, echivalentul a peste 10% din populaţia României.

MedLife activează pe piaţa din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piaţa locală.

În prezent, MedLife îşi desfăşoară activitatea în 13 Hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov, Arad, Galaţi, Iaşi şi Constanţa, 8 laboratoare proprii de analize, 6 spitale în Bucureşti, Braşov şi Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie şi unul de Obstetrică-Ginecolgie, 3 maternităţi în Bucureşti şi în ţară, 30 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, 9 centre de excelenţă cu specializare unică, 7 farmacii proprii reunite sub reţeaua PharmaLife Med şi în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată ţara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb