Microsoft România organizează evenimentul "Embrace proactive security with Zero Trust"

F.D.
Companii / 1 septembrie 2022

Microsoft România organizează evenimentul "Embrace proactive security with Zero Trust"

Microsoft România organizează pe data de 15 septembrie evenimentul Embrace proactive security with Zero Trust, în format hibrid. Experţi în securitate cibernetică, specialişti din cadrul Microsoft, precum şi reprezentanţi ai partenerilor de afaceri şi ai clienţilor companiei vor analiza cele mai recente provocări din sfera securităţii cibernetice, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, participanţii vor descoperi cum îşi pot proteja companiile de acest tip de ameninţări, dar şi care sunt soluţiile şi resursele pe care modelul de securitate Zero Trust, dezvoltat de Microsoft, le pune la dispoziţia lor pentru a-şi proteja angajaţii, datele şi infrastructura digitală.

"Suntem prezenţi pe piaţa din România de mai bine de 25 de ani, timp în care am fost martorii unei transformări extraordinare a industriei IT şi a economiei locale. Considerăm că România poate fi un viitor centru de digitalizare regional, şi chiar global, însă era tehnologiei nu aduce doar progres, ci şi cerinţe sofisticate de siguranţă. Securitatea cibernetică a devenit primordială şi este important ca fiecare companie să aibă o strategie robustă în acest sens, pe care să o perfecţioneze constant şi care să răspundă celor mai complexe provocări. Deşi se fac deja progrese majore la nivel instituţional şi la nivel de individ, trebuie să ne conturăm un nou tipar de comportament şi să minimalizăm vulnerabilităţile digitale, atât la nivel micro, cât şi la nivel macro. Ne dorim să rămânem un partener de încredere pentru companiile şi organizaţiile din România şi să consolidăm împreună bazele viitorului", declară Bogdan Putinică - General Manager al Microsoft România.

Cei peste 3.500 de specialişti în securitate cibernetică din cadrul Microsoft analizează zilnic mai bine de 24 trilioane de semnale, obiectivul fiind acela de a identifica ameninţările şi de a proteja clienţii şi partenerii de afaceri ai companiei. Rezultatele unui raport Microsoft Digital Defense, din octombrie 2021, arată că ultimul an a adus o expansiune a economiei bazate pe criminalitate cibernetică, dar şi o creştere rapidă a serviciilor de această natură. Ca răspuns la dezvoltarea exponenţială a acestui fenomen, Microsoft a decis să investească în următorii ani aproximativ 20 de miliarde de dolari, scopul fiind acela de a accelera eforturile de integrare a securităţii cibernetice încă din faza de proiectare şi a oferi soluţii avansate de securitate tuturor organizaţiilor, mici sau mari, se mai arată în comunicatul de presă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb