Mihai Fercală, SIF Transilvania, afirmă că instanţele de judecată au decis: 1. Frăţilă poate să participe la şedinţe 2. Fercală rămîne în continuare să reprezinte societatea 3. Suspendarea hotărîrilor lui Frăţilă, Petria, Andănuţ şi Moldovan 4. Suspendarea alegerii lui Andănuţ ca preşedinte (preşedinte e Szabo)

Florian Goldstein
Piaţa de Capital / 7 mai 2020

Mihai Fercală

Mihai Fercală

Actualizare - Mihai Fercală a revenit cu noi precizări: "Marius Moldovan şi Andănuţ Valer, în mod cu totul ilegal, trimit ameninţări acţionarilor să nu voteze la Adunarea generală extraordinară a acţionarilor convocată pentru dată de 11.05.2020, în sistem electronic.

Probabil că vor să ţină AGA după modelul lui Frăţilă şi după modelul de la Craiova a unei şedinţe paralele pe stradă, contrar dispoziţiilor autorităţilor, care nu permit derularea acestei Adunări prin prezenţa fizică.

Atentionăm ASF că încurajarea unor astfel de practici, sfidând măsurile de prevenire a infectării cu COVID 19 şi autorizarea de a se publica două rânduri de hotărâri este complet ilegală şi vom sesiza din nou Parchetul pentru a întreprinde măsurile legale."

---

Evenimentele contradictorii sînt în plină desfăşurare, la SIF Transilvania, unde Comunicatele se bat cap în cap, conducerea este scindată în două grupări care se acuză reciproc de încălcări ale legii, în condiţiile în care şefii ASF par să nu arbitreze conflictul din poziţie neutră, ci să instige "gruparea Frăţilă" contra vechii conduceri, generând astfel motivul pentru menţinerea suspendării tranzacţiilor cu acţiunile SIF Transilvania.

Se pare, însă, că o serie de decizii ale instanţelor de judecată, în cea mai mare parte îi dau dreptate lui Mihai Fercală, astfel că agresiunea "grupului Frăţilă", cu susţinerea ASF, ar urma să intre în impas, cel puţin după cum o arată declaraţiile lui Fercală acordate ziarului BURSA, în exclusivitate.

Le reproducem în cele ce urmează.

"Instanţa Curţii de Apel Braşov a respins definitiv cererea de Ordonanţă preşedinţială că Frăţilă să nu participe le şedinţe, dar a decis că Fercală reprezintă legal societatea, în Dosarul nr.1003/62/20.

În Dosarul 511/62/2020, Tribunalul Braşov a suspendat hotărârile adoptate ilegal de Frăţilă, Petria, Andănuţ şi Moldovan prin care au încercat schimbarea Regulamentului de funcţionare a Consiliului de supraveghere, deci toate hotărârile ulterioare adoptate de cei patru nu pot produce efecte.

Prin Hotărârea nr.307/08 aprilie 2020, Tribunalul a suspendat alegerea lui Andănuţ ca preşedinte al Consiliului, Szabo fiind în continuare preşedinte legal.

ASF încalcă în mod infracţional hotărârile instanţelor, dând drept lui Andănuţ şi Moldovan să dea Rapoarte curente, încalcă art. 153.9 alin3 din legea 31/90.

Să explice ASF public de ce încalcă legea, doar să-i facă pe plac lui Frăţilă?

De ce nu ţine cont de hotărîrile instanţelor privind calificarea voturilor abţinere ca voturi exprimate şi vrea să falsifice Hotărârile AGOA din 28 aprilie 2020?

A citit ASF Decizia nr. 143/2017 a Curţii de apel Alba Iulia , din dosar 1877/85/2016, în care Curtea spune că voturile abţinere intră în cvorum şi dacă abţinerile şi voturile contra sunt mai multe decât voturile pentru, atunci acea hotărâre nu poate fi aprobată?!

Deci voturile abţinere nu pot fi scăzute din cvorum!

ASF nu are dreptul să ignore decizia Curţii de Apel.

Şi nici nu poate interpreta legea 31/90.

Singuri spun asta, în Scrisoarea vpi/8282/2018; vicepreşedintele Gabriel Grădinescu nu era pe atunci în ASF, dar nici nu se informează ce a decis ASF-ul înaintea lui.

Rezultatele AGOA din 28 aprilie nu pot fi măsluite nici chiar sub acoperirea ASF! Numai o instanţa de judecată poate decide dacă hotărârile publicate de societate sub semnătură lui Fercală sunt incorecte, nu Andănuţ şi Moldovan!

ASF nu ţine cont de încălcarea legilor în adoptarea hotărârilor de Consiliu ilegal convocat şi ilegal hotărât.

Tribunalul a decis asta aşa cum am precizat mai sus şi a suspendat acele hotărâri, dar ASF se face că nu le vede!

Pentru că s-a încercat măsluirea Hotărârilor AGOA don 28 aprilie 2020, sub egida ASF, s-a depus la DIICOT Bucureşti , ieri, o plângere penală împotriva lui Andănuţ, Moldovan şi vicele ASF Grădinescu pentru infracţiuni de constituire grup infracţional organizat,fals intelectual, complicitate la fals intelectual.

În continuare, Curtea de Apel Braşov, în dosar nr.1003/62/20, a respins "definitiv" intervenţia lui Frăţilă că Mihai Fercala nu poate reprezenta SIF Transilvania

Deci, Fercală reprezintă legal societatea conform acelei decizii.

Prin urmare, nu Andănuţ şi Moldovan o reprezintă şi nici nu pot conduce ei o AGEA, conform art.129 alin(1)2) din legea 31/90 indiferent ce spun în mod ilegal cei din ASF, autoritate care încalcă în mod voit legea până ce organele abilitate vor sancţiona legal această infracţiune, infracţiune sesizată în două dosare penale, unul la DNA şi unul la DIICOT."

Pe scurt, Fercală afirmă că instanţele de judecată au decis:

1. Frăţilă poate să participe la şedinţe;

2. Fercala rămîne în continuare să reprezinte legal societatea

3. Suspendarea hotărîrilor lui Frăţilă, Petria, Andănuţ şi Moldovan;

4. Suspendarea alegerii lui Andănuţ ca preşedinte - (preşedintele legal e Szabo).

La final, Mihai Fercală afirmă că s-a adresat la DNA şi la DIICOT, reclamind infracţiunile ASF.

La rîndul sau, ASF comite mari greşeli de comunicare.

Vicepreşedintele ASF Gabriel Grădinescu nu pare doar izolat social, ci chiar baricadat şi îngrozit să răspundă întrebărilor ziariştilor de la BURSA.

De ce oare?

Opinia Cititorului ( 23 )

  1. Pe rolul Tribunalului Brasov sunt inregistrate dosarele 1076/62/2020, 1137/62/2020 si 511/62/2020: Toate vor fi judecate de dna. judecator Arama Mirela.

     

    In doua dintre aceste dosare, apropiatii lui Fercala, dnii. Szabo, Carapiti si Lutac au chemat in judecata S.I.F. Transilvania, reprezentata la acea data de Fercala Mihai, in niste simulacre de procese, in care se judeca ei intre ei, astfel incat sa mentina hegemonia lui Fercala.  

    Judecatoarea Arama a cerut sa se abtina, in aceste dosare, dar cererea sa a fost respinsa, nu o data, ci de doua ori. Interesant este ca dna Arama este sotia dlui Arama Ionel, fost sef al PNA Brasov, ulterior colaborator al dlui Fercala Mihai si S.I.F. Transilvania.

    Daca sistemul de justitiei isi va da “arama” pe fata ramane de vazut, dar urmarim cu interes sa vedem cum se manifesta în practică independența Justitiei. 

    1. ca de obicei

      V ati tras presă de casa băieți?

      Pe cand sa va citim in Urzica si Cutezatorii? 

    Interpretarile personale ale lui FERCALA , demnstreza ca si-a dat ARAMA pe fata !

    Pentru necunoscatori , suspendarea isi face efecte, numai pentru viitor.Fercala , intentionat confunda fondul cu suspendarea pana la judecarea fondului. Dar ce sa-i faci , nervii, varsta, inducerea in eroare, etc.

    Pentru aplaudaci fercalezi, aici s-a judecat Fercala cu Szabo, deci ei cu ei. 

    1. Deci...Ti a tras o.Aa fără deci.

    Ce-a fost aici? A dat Fercala cu nucleara? Unde sunteti mai glumetilor?

    1. Nu cu nucleara a dat. A dat cu prosteala. Daca ASF este vinovat de ceva este vinovat ca a dat aviz pana acum unui om ca Fercala, care demonstreaza ca habar nu are despre ce este vorba la Sif si in piata de capital. Bine ca ASF si-a revenit nu mai repeta greselile din trecut.

    ...

    Domle Fercala. Intelege odata. Nu esti reprezentantul SIF. Nu ai nici o legatura cu SIF. Decat amintiri. Acum ai tabarat pe curtea de apel. E clar ca nu intelegi despre ce este vorba. Nu te mai baga sa interpretezi si sa spui prostii. Despre Ordonanta 34 nu mai spui nimic ? Gata ? Ai renuntat ? Sif 3 nu are Directorat! Singurul adevar ! .

    1. V-a luat Fercalezu jucariile dragilor?Nu se mai strânge "lațu"?

      Vi s-a-ntors latu' pe dos?

    La amândoi le este frica sa iasa din “politica” lor ca niște gunoaie :)

    1. Te ai sters la gura?Nu de alta dar de la amândoi.....Este?

    Mai nene, fi antena copil al bolșevicilor propagandisti!

    Acționarii te-au trimis acasă sa aduci banii! 

    Asf te-a trimis acasă! 

    Consiliul te-a trimis acasă! 

    Johannis ți-a făcut program de ieșire! 

    Când pricepi evidentă ca ești OUT?! 

    Ca te mai scapă soția judecător a unui fost procuror anchetat in falimentul băncii de Scont, și tot nu e suficient! 

    1. Care Asf?Care consiliu. Trageți aer in piept ca poate mai țineți o AGA prin boscheti...Ca doar sunteti haiduci, nu?

    Fercală, te așteaptă câtelusi, sa ii plimbi prin parc... parcul mic din Codelea, strada penitenciarului...

    Ah, nu știi de ce?!  

    Nu bre, nu e pentru conducere fără carnet , aia se prelungește automat... e pentru aprobarea de manager Afia... nașpa rău... striga’l pe Mircea... , poate te ajuta impreuna cu “drujba “ lui Dzeu... ah, ghinion... au plecat amândoi... hmmm.... roaga-te pt Zamfir, la câți bani ii dai lui Gigi P..., se poate crede ca e trafic de influența și spălare de bani...dar nu e, ca nu dai de la tine..., dai de la actionari, aia pe care ii protejezi cu pragul... și ii furi din umbra și le calci in picioare drepturile ...

    Happy End! Nu mai ești demult masculul alfa... ești doar omega! The END! 

    1. Tradu amice.Esti tripat cumva?

      Buffet, tradu-i prostului, ca nu pricepe, nu vezi ? Retardul vrea explicatii...

      V-ați activat postacilor?

      Intreaba-l pe ch arles M.

      Nu știi care? Normal... pierzi timpul cu elucubrațiile fercalezului... pune mâna și citește... e gratis! Se cheamă Wikipedia ! 

      Te-a lovit greu gramatica maestre.Nu e pentru toti.

      Nu doare, poti continua.  

      După wiki ai invatat ?Atunci e de inteles

    Extraordinar! Fercala, trimisul lui Dumnezeu in România să ne învețe despre piața de capital, ne anunță ca Fratila este membru CS!

    Să sune trâmbitele, sa defileze majoretele! 

    Asteptam cu nerăbdare (mare!) să proceseze si următoarele: 

    4 e mai mare decât 3 ( a se reveni la lecția cu pricina din ciclul primar) 

    el a fost revocat din funcția de PDG in data de 30 martie 

    ASF a strigat in piața publică ( de capital) ca nu a aprobat autorizarea sa (+ Szitas si Stan) pentru un nou mandat de 4 ani 

    exercitarea funcției fără autorizare se pedepsește prin lege 

    la un moment dat capacitatea cognitivă și de discernământ scade... nu-i nicio problemă să te retragi cu demnitate in confortul spatiului personal... 

    Aspecte usor de înțeles ( capacitate cognitivă medie!), as zice...fara să fie nevoie de un doctor ( in stiinte juridice, nu glumesc) si de case de avocatură care au încasat sume colosale de la SIF. 

    Ghinion, n-a fost să fie! 

    P.S. Fercala stie cum e sa fii baricadat din prezenta experiență cu sediul SIF transformat in fortăreață...

    Ingrozit... va fi foarte curând! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb