Ministerul Dezvoltării a aprobat 503 noi proiecte finanţate prin PNRR

V.G.
Macroeconomie / 16 noiembrie 2022

Ministerul Dezvoltării a aprobat 503 noi proiecte finanţate prin PNRR

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei finanţează 503 noi investiţii, în 358 de localităţi din România, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), a anunţat, astăzi, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, potrivit Agerpres.

Lista proiectelor finanţate, în valoare totală de 2.095.503.540,46 lei, a fost publicată pe site-ul ministerului. Proiectele au fost depuse în cadrul primei runde de atragere de fonduri pe componentele "Valul Renovării" şi Fondul Local din PNRR.

Cseke Attila a subliniat că, în următoarea perioadă, vor fi publicate şi alte investiţii care vor primi finanţare din PNRR, pe măsură ce unităţile administrativ-teritoriale vor răspunde solicitărilor de clarificări trimise de minister.

Pentru "Valul Renovării", au fost aprobate 76 de noi proiecte, în valoare totală de 814.741.532,14 lei, pentru lucrări de eficientizare energetică şi asigurarea siguranţei seismice şi la incendiu a blocurilor de locuinţe şi a clădirilor publice.

Pentru Fondul Local, au fost aprobate 427 de noi proiecte, în valoare totală de 1.280.762.008,32 lei, care vizează realizarea de sisteme inteligente de management local, piste pentru biciclete, achiziţionarea de mijloace de transport electrice şi staţii de reîncărcare pentru autovehicule electrice, construirea de locuinţe pentru tineri şi de serviciu pentru specialişti, precum şi realizarea documentaţiilor de amenajarea teritoriului şi planificarea urbană.

Aceste 503 proiecte li se alătură celor 3.890 aprobate începând din luna octombrie şi celor 209 pentru care au fost semnate deja contractele de finanţare prin cele două componente, ceea ce reprezintă un total de 4.602 aprobate până în prezent.

Lista este disponibilă la secţiunea Dezvoltare teritorială, subsecţiunea PNRR - Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a paginii Ministerului Dezvoltării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb