Mob Outillage controlează 75,54% din IUS Braşov, în urma ofertei publice de preluare

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 23 martie 2007

Mob Outillage SA a preluat compania IUS SA Braşov în cadrul unei oferte publice, după ce a plătit 2,43 milioane lei pentru un pachet de 26,39% din acţiuni, a informat un raport remis joi pieţei Rasdaq.

Mob Outillage SA a devenit acţionar majoritar al IUS Braşov cu o deţinere de 75,54% din societate, după ce conducerea IUS recomandase acţionarilor să accepte oferta, mai informează raportul, citat de NewsIn.

În cadrul ofertei au fost depuse 12,13 milioane acţiuni IUS Braşov, pentru preţul de 0,20 lei. Oferta s-a desfăşurat între 22 februarie şi 14 martie şi s-a adresat celorlalţi acţionari care deţineau împreună 50,84% din capitalul social. Intermediarul ofertei a fost casa de brokeraj Active Internaţional SA. Cea mai mare parte a acţiunile depuse în cadrul ofertei, 9,72 milioane acţiuni, provin de la Hendaya Investments Inc, care astfel şi-a lichidat participaţia în companie.

Consiliul de Administraţie al IUS SA Braşov, a recomandat acţionarilor, la începutul lunii februarie, preluarea societăţii de către SC Mob Outillage SA. Administratorii precizau că ofertantul, Mob Outillage, nu îşi propune să lichideze societatea sau să-i schimbe obiectul de activitate. Mob Outillage nu intenţionează sa facă schimbări asupra personalului şi asupra conducerii.

Societatea este specializată în fabricarea uneltelor de mână. Capitalul social al companiei este de 4,56 milioane lei. Titlurile IUS SA Braşov sunt listate pe piaţa Rasdaq, la categoria bază, sub simbolul IUBR. Acţiunile companiei au încheiat şedinţa de tranzacţionare de miercuri la cotaţia de 0,27 lei.

După primele nouă luni din 2006, societatea a afişat o cifră de afaceri de 24,53 milioane lei (7,26 milioane euro) şi o pierdere de 1,74 milioane lei. La sfârşitul anului 2005, societatea a afişat o cifră de afaceri de 33,05 milioane lei (9,78 milioane euro) şi o pierdere de 4,66 milioane lei (1,38 milioane euro).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb