MOMONDO.RO: Creşteri de 16% pentru zborurile către Canada, în 2018

ADELINA TOADER
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 8 februarie 2018

Creşteri de 16% pentru zborurile către Canada, în 2018

Interesul turişilor români de a călători către Canada în 2018 a crescut cu 16% faţă de anul trecut, principalele destinaţii către care românii se îndreaptă fiind Toronto şi Montreal, potrivit datelor platformei online momondo.ro.

Printre factorii care îi determină pe călătorii români să meargă în Canada, conform momondo.ro, pot fi faptul că de la 1 decembrie 2017 românii pot traversa oceanul către Canada fără a mai avea nevoie de viză, dar şi faptul că începând cu luna iunie 2018, vor fi introduse zboruri directe, dus-întors, de la Bucureşti la Toronto şi, respectiv, la Montreal, pentru perioada verii.

Cele mai multe căutări de zbor cu plecare din Bucureşti sunt către Toronto. Datele momondo.ro arată o creştere de 52% în 2018 pentru zborurile către această destinaţie, zboruri făcute în perioada 1 decembrie 2017 - 31 decembrie 2018, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Un interes crescut a fost înregistrat totodată pentru zborurile către Montreal: românii au căutat cu 18% mai mult zboruri cu plecare din Bucureşti către oraşul canadian.

Cele mai multe căutări (90%) efectuate de către călătorii români sunt pentru un zbor dus-întors în 2018. Atât Toronto, cât şi Montreal sunt destinaţii unde românii plănuiesc să petreacă o vacanţă în medie de o lună de zile în acest an.

Mircea Giurcă, reprezentantul momondo, a declarat: "Posibilitatea pe care românii o au de-acum înainte de a călători către Canada fără viză reprezintă o oportunitate de a planifica vacanţe către o destinaţie mai îndepărtată şi pentru o perioadă mai lungă de timp pentru a explora cultura specifică locului, aşa cum am observat analizând căutările de zbor pe care aceştia le-au făcut în ultimele două luni pe momondo.ro".

Bugetul mediu al unui zbor către principalele destinaţii căutate de către români pentru o călătorie spre Canada a înregistrat o creştere uşoară anul acesta, comparativ cu anul precedent.

Un zbor dus-întors cu plecare din Bucureşti către Toronto costă în medie 667 de euro de persoană în 2018, cu 4% mai mult decât în 2017. Când vine vorba de o călătorie către Montreal, costurile de zbor sunt uşor mai ridicate decât cele pentru Toronto, însă rămân aproximativ aceleaşi în 2018 ca în 2017. Un zbor dus-întors către Montreal costă în medie 686 de euro de persoană.

Analiza a fost efectuată pe baza căutărilor de zbor dus-întors la clasa Economy cu plecare din România, cu date de călătorie între 1 decembrie 2017 - 31 decembrie 2018, efectuate pe momondo.ro în perioada 1 decembrie 2017 - 23 ianuarie 2018 şi în comparaţie cu aceeaşi perioadă în 2017.

Momondo.ro este un motor de căutare gratuit care compară cele mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri şi închirieri auto la nivel global. Platforma are birourile în Copenhaga şi este prezentă în peste 30 de pieţe internaţionale. momondo este parte din KAYAK, companie independentă în cadrul Priceline Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb