Motorola anunta functii GPS integrate pentru MC70, asistentul digital pentru business

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 4 octombrie 2007

Cel mai bine vândut dispozitiv Motorola EDA (Enterprise Digital Assistant - asistent digital pentru corporatii) ajuta la cresterea productivitatii angajatilor în conditii de mobilitate

Motorola Inc. lanseaza noua versiune a computerului mobil MC70, un vârf de lance al companiei care integreaza acum sistemul de pozitionare globala (GPS - Global Positioning System). Aceasta noua optiune a dispozitivului va permite organizatiilor ai caror angajati activeaza mult pe teren, cum ar fi companiile postale, sa urmareasca si sa administreze în mod dinamic si în timp real îndeplinirea sarcinilor, precum si sa verifice locatii de activitate specifice, oferindu-le angajatilor aflati în miscare asistenta de navigatie precisa, îmbunatatind astfel productivitatea bazata pe locatie.

Succesul de care s-a bucurat MC70 pâna în prezent se datoreaza în primul rând designului sau ergonomic si usor, la care se adauga capacitatea de a rezista la rigorile utilizarii zilnice în medii de lucru dificile. Protejat împotriva unei multitudini de riscuri de mediu, inclusiv caderi frecvente pe suprafete de ciment si expunere la apa, praf si temperaturi extreme, MC70 se preteaza atât pentru utilizare interna, cât si externa.

Peste un sfert de milion de dispozitive MC70 sunt deja folosite zilnic de muncitori aflati în miscare, ceea ce înseamna ca echipamentul permite deja companiilor sa pastreze în permanenta legatura cu angajatii lor si face posibila comunicarea constanta între oamenii de pe teren si sediul central al operatiunilor. Acest fapt conduce la cresterea productivitatii si a calitatii serviciilor acordate clientilor acestor companii. Noile capabilitati de pozitionare servesc la îmbunatatirea modului prin care aparatul MC70 de la Motorola reuseste sa conecteze oameni si resurse cu resurse informationale si sa transforme afaceri, facându-le mai eficiente si mai deschise nevoilor clientilor si permitându-le astfel sa se diferentieze de concurenta.

"Clientii companiilor din ziua de astazi au ajuns sa se astepte la schimburi de informatii continue cu furnizorii lor de servicii, schimburi care impun colectarea de date cu mare acuratete si transmiterea lor în timp real de catre angajatii de pe teren", a declarat David Picton, director industrial pentru logistica în cadrul diviziei Motorola Enteprise Mobility. "Spre exemplu, companiile de posta si cele de curierat expres au nevoie sa stie cu exactitate unde le sunt pachetele si angajatii, pentru a putea opera pe o piata extrem de competitiva. Functia de localizare GPS din MC70 le permite sa se asigure ca ridicarea coletelor sau predarea acestora are loc la momentul si locatia potrivita, aceasta mobilitate fiind însasi esenta activitatii lor."

Asistentul personal pentru activitatile de afaceri MC70 asigura flexibilitate si acoperire globala pentru comunicatii convergente de voce si date. Utilizând tehnologia SIRF III, dispozitivul MC70 cu functie GPS va continua sa faciliteze utilizarea unor aplicatii complexe incluzând citirea codurilor de bare si captarea semnaturilor prin conectivitate pe o arie larga cu suport pentru retelele EDGE de mare viteza, retele wireless 802.11 a/b/g si Bluetooth.

O companie care a creat un program de software compatibil cu Motorola MC70 este ALK Technologies. Sistemul lor de navigatie CoPilot® Live, care a obtinut premii ale industriei, utilizeaza din plin dispozitivul de receptie GPS integrat din MC70 si conectivitatea mobila la Internet, pentru a oferi servicii de navigatie prin satelit, adaptate fiecarui tip de activitate de business, inclusiv functia de management al flotei.

"Suntem martori ai modului în care navigatia profesionista prin satelit poate ajuta la îmbunatatirea eficientei fortelor de lucru mobile de toate marimile, reducând stresul soferilor si scazând în mod semnificativ kilometrii parcursi inutil dintre întâlniri", a explicat Dan Popkin, director de vânzari al ALK Technologies Ltd. "În plus, managementul integrat al flotei îmbunatateste comunicarea cu angajatii aflati pe teren si ajuta companiile sa îsi demonstreze atasamentul catre acestia."

Dispozitivul MC70 cu functie GPS integrata este prezentat la Barcelona la Post Expo 2007 si la IT Convergence Show din Paris în octombrie 2007. Versiunea cu GPS a lui MC70 va fi disponibila în întreaga lume în primul trimestru al anului 2008.

Despre Motorola

Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este recunoscuta în lume pentru inovatie si leadership în comunicatiile wireless si în banda larga. Inspirati de viziunea noastra de mobilitate continua - Seamless Mobility - specialistii Motorola va ofera solutii pentru conectarea simpla si fara limite, cu oamenii, informatiile si divertismentul de care aveti nevoie. Realizam aceasta prin crearea si furnizarea de produse indispensabile, experiente irezistibile si retele de comunicatii puternice - împreuna cu o gama întreaga de servicii complementare. O companie Fortune 100, cu prezenta si impact globale, Motorola a avut vânzari de 42,8 miliarde USD în 2006.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb