Motorola lansează staţiile RDX Series

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 23 aprilie 2008

Următoarea generaţie de staţii radio de emisie-recepţie de teren oferă un nou nivel de performanţă audio, durabilitate şi siguranţă pentru a satisface cerinţele exigente ale mediilor de afaceri.

SCHAUMBURG, Illinois - 22 aprilie 2008 - Motorola, Inc. (NYSE: MOT) anunţă noile staţii radio de emisie-recepţie de teren RDX Series. Combinând performanţă audio în interior cu o carcasă dură şi rezistentă la apă la exterior, aceste produse oferă potenţialilor clienţi din industria hotelieră, de construcţii, de producţie, de management al proprietăţii, de educaţie sau de comerţ o nouă soluţie radio de calitate superioară.

Venită în completarea portofoliului deja existent de staţii radio de emisie-recepţie al Motorola, seria RDX este proiectată şi construită pentru a excela chiar şi în cele mai dificile condiţii. Noul set de staţii radio garantează claritatea sunetului, facilitând astfel comunicarea în medii de lucru zgomotoase. Dotată cu o ieşire audio de 2000 milliwaţi (mW), capacitatea de a reduce efectul de microfonie şi de a minimiza zgomotul provocat de vânt, seria RDX este cu 30% mai puternică decât modelele precedente Motorola XTN Series şi AX Series.

"Seria Motorola RDX a fost creată special pentru a răspunde cerinţelor specifice şi riguroase ale utilizatorilor business pentru care staţiile de emisie-recepţie sunt un instrument central al activităţii, ce asigură eficienţa zilnică şi profitabilitatea de ansamblu", a explicat Steve Young, director operaţiuni abonaţi, Motorola Government and Commercial Markets. "Accesibile ca preţ şi uşor de folosit, noile staţii radio permit angajaţilor să ţină legătura pe teren, uşurând sarcina de a respecta programul activităţilor şi maximizând productivitatea fiecărui schimb de lucru."

Programul software de programare dedicat clienţilor Motorola (cunoscut ca CPS) le permite utilizatorilor să îşi individualizeze cu uşurinţă propriile staţii prin diverse funcţii programabile. Seria RDX vine din dotare cu noi caracteristici precum Reverse Burst pentru eliminarea zgomotului nedorit; Radio Reporting pentru administrarea profilurilor radio; Manager Lock; Power Select; PL/ DPL Defeat şi două cronometre Time-Out adiţionale.

Proiectată pentru uz industrial zilnic, Seria RDX este asamblată pe un şasiu de metal durabil şi respectă specificaţii militare. Produsele funcţionează în cele mai dificile condiţii: de şoc, umiditate, mediu sărat, ceaţă, vibraţii puternice, nisip, praf şi temperaturi extreme.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb