Mr. Jack urează "La Mulţi Ani" Americii

A.S.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 6 iulie 2005

Jack Daniel's, cel mai cunoscut whiskey american, urează "La Mulţi Ani" Americii. În ciuda ploii continue de sîmbătă, 2 iulie, Mr. Jack a sărbătorit alături de Camera de Comerţ Americană în România împlinirea a 229 de ani de la semnarea Declaraţiei de Independenţă.

"Spiritul liber caracteristic poporului american se regăseşte în fiecare sticlă de Jack Daniel's Old No. 7. Mr. Jack şi-a cîştigat independenţa încă din copilărie cînd a hotărît să îşi ia destinul în propriile mîini. A fost toată viaţa un adevărat vizionar, fiind primul producător care şi-a înregistrat distileria în 1866, la exact 110 ani după semnarea Declaraţiei de Independenţă", afirmă Tudor Furir, General Manager la Allied Domecq România.

Şi cum un eveniment special trebuie tratat într-o manieră unică, invitaţii au putut savura preparate la grătar frăgezite cu Jack Daniel's Old No. 7 şi au putut participa la o partidă de Black Jack, jocul favorit a lui Mr. Jasper Newton "Jack" Daniel. Buna dispoziţie a fost prezentă din plin la petrecere, în ciuda ploii care nu a încetat nici un moment.

"Allied Domecq Spirits & Wine" este a doua companie producătoare şi distribuitoare de băuturi spirtoase din lume. Lider pe piaţa românească de băuturi spirtoase importate, "Allied Domecq Spirits & Wine România" deţine 50% din piaţa de whisky de import, 65% din piaţa de gin de import şi 35% din piaţa de votcă de import.

Principalele mărci distribuite sînt Ballantine's, Teacher's, Jack Daniel's, Finlandia Vodka, Beefeater Gin, Carolans Irish Cream, Tullamore Dew, Tia Maria, Mumm's Cordon Rouge şi Kahlua.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb