MTH Digital înregistrează o creştere a cifrei de afaceri de peste 25% în 2023, faţă de 2022 şi se pregăteşte de Black Friday

T.B.
Companii / 11 octombrie 2023

MTH Digital înregistrează o creştere a cifrei de afaceri de peste 25% în 2023, faţă de 2022 şi se pregăteşte de Black Friday

MTH Digital, agenţie de marketing online full service, a observat că, indiferent de perioada economică, firmele din România au continuat să investească în promovare, lucru firesc într-un mediu din ce în ce mai concurenţial, se arată într-un comunicat al MTH Digital, remis redacţiei. Acest lucru s-a reflectat inclusiv în creşterea cifrei de afaceri, MTH Digital înregistrând în 2023 o creştere de peste 25% faţă de anul precedent, conform sursei citate.

MTH Digital s-a poziţionat încă de la început ca o agenţie care oferă expertiză pe mai multe sectoare de promovare online, de aceea acţionează ca un departament de marketing externalizat pentru orice tip de companie care doreşte expunere în mediul digital şi creşterea vânzărilor, se mai arată în comunicat.

Specialiştii MTH Digital ajută la creşterea afacerilor din ecommerce prin crearea de strategii de digital marketing adaptate specificului fiecărui client în funcţie de poziţionare, branding, buget şi obiective, informează sursa menţionată. Agenţia MTH Digital oferă servicii de performance marketing şi optimizare campanii pay-per-click pe cele mai relevante platforme de marketing online: Google Ads, Meta Ads (Facebook şi Instagram), Linkedin, Youtube, TikTok, precum şi servicii de email marketing, social media, copywriting, creaţie grafică şi animaţii, potrivit agenţiei.

"În ultimii ani, ne-am concentrat atenţia pe dezvoltarea sistemelor interne şi atenţia acordată clienţilor, iar acest lucru s-a văzut în evoluţia business-urilor cu care am lucrat şi implicit a creşterii cifrei de afaceri pentru MTH. Focusul nostru a fost şi este în continuare să avem servicii care aduc cât mai multă valoare clienţilor noştri, urmărind acei KPI relevanţi pentru afacerile lor, iar acest aspect a atras şi mai mulţi clienţi către noi. Ceea ce ne dorim este să construim parteneriate de lungă durată, pentru că doar atunci poţi creşte şi vedea valoarea pe care o aducem clienţilor. Ne mândrim chiar cu faptul că avem clienţi cu care colaborăm de mai bine de 5 ani, astfel încrederea lor ne bucură şi ne demonstrează că se poate." declară Robert Dumitru, Managing Partner MTH Digital, se mai arată în comunicat.

Black Friday 2023, noaptea cu cele mai mari reduceri din an, se organizează în România în data de 10 noiembrie 2023, transmite MTH. Nici anul acesta nu va fi excepţie, MTH Digital estimând că magazinele online se pot aştepta la o creştere a vânzărilor de aproximativ 10% faţă de anul precedent, conform sursei citate. Pentru pregătirea celui mai aşteptat moment de shopping online, specialiştii MTH Digital au început elaborarea strategiilor de promovare şi sfătuiesc comercianţii să-şi pregătească din timp ofertele, dar mai ales să le anunţe cu două săptămâni înainte prin campanii de email marketing şi social media, pentru ca publicul ţintă să ştie şi să le viziteze magazinele online, informează agenţia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb