Nicolae Ciucă admite varianta asumării răspunderii sau adoptarea certificatului verde în sesiune extraordinară a Parlamentului

G.U.
Politică / 30 decembrie 2021

Nicolae Ciucă admite varianta asumării răspunderii sau adoptarea certificatului verde în sesiune extraordinară a Parlamentului

Premierul Nicolae Ciucă a admis, joi seară, posibilitatea introducerii obligativităţii certificatului verde fie prin adoptarea într-o sesiune extraordinară a Parlamentului, fie prin asumarea răspunderii Guvernului, informează Agerpres.

Acesta a declarat, în cadrul unei emisiuni la TVR 1, că, în cazul în care situaţia o impune, Parlamentul ar putea fi convocat în sesiune extraordinară pentru a dezbate legea privind introducerea certificatului verde.

"Fiecare dintre aceste variante se găseşte pe masă şi, în felul acesta, dacă situaţia o va impune, vom face apel la Parlament să intre în sesiune extraordinară şi să adoptăm una dintre ele - fie legea care există acum, cu amendamentele necesare, fie o asumare la nivelul Guvernului, astfel încât să putem să avem acest certificat COVID", a afirmat Ciucă.

Referitor la unele opinii vehiculate în mass-media că asumarea răspunderii Guvernului ar fi o capcană care i-ar putea fi întinsă din punct de vedere politic, şeful Executivului a spus: "Dacă vom salva cât mai multe vieţi şi prin această decizie vor muri cât mai puţini oameni, nu este o capcană pentru mine. Nu cred că ar fi o capcană pentru nimeni. Important este să prevaleze siguranţa şi sănătatea cetăţeanului".

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Gresit. Certificatul verde este o Dictatura, limitarea libertatii oamenilor.. Daca Dl Ciuca face o asemenea greseala PNL ul se duce la 7 la suta la alegeri....

    1. gresit... daca prim-ministrul Ciuca face o asemenea greseala da foc la casa (adica dinamiteaza intreaga clasa politica actuala in mari miscari de strada care vor conduce la o noua revolutie mai mare si mai sangeroasa decat Lovitura de Stat din 1989!)

      dupa ce ca si-au batut joc in cel mai crud mod de romani in ultimii 32 de ani fix asta mai trebuia sa le ia.... dreptul la munca pe mizeria aia de bani numita eufemistic "salariu" ... iti dai seama ca Romania o sa ia foc instantaneu in momentul ala!  

      Urmaresc cu interes momentul cand clasa politica va comite harakiri (sinucidere "singuratica") sau seppuku (sinuciderea asistata) .... este evident ca atunci cand nu le mai dai voi romanilor nici macar sa subziste.... O SA FII UCIS CA ULTIMUL CAINE !  

    jeguri imputite de politicieni

    1. oamenii o sa le-o traga maxim daca fac ei o asemenea greseala

      Raționamentul e simplu:

      Se pornește de la prezumția de conformare prin vaccinare, astfel încât să apară categoria de ,,vaccinați ai foamei" de care vorbea un amic, aflat la rândul său în această categorie, fără să conștientizeze. 

      Pe scurt, prezumția simplă e oamenii se vor vaccina pentru a-și păstra locurile de muncă, pe care, oricum, sunt în pericol să le piardă urmare a crizei economice. (Vezi Alro Slatina). Multe din marile corporații și-au vaccinat oricum salariații, care își vor putea pierde locurile de muncă urmare a crizei economice anunțate pentru 2022. 

      În ce privește harakiri și seppuku, diferența e că samuraii aveau bushido, codul onoarei, ceea ce lipsește reprezentanților statului hoției generalizate, care vor face imposibilul pentru a supraviețui: stare de urgență, armată pe străzi, Poliție Europeană, forțe de represiune aduse din exterior (ex.Luxemburg unde a fost adusă poliția anti revoltă din Belgia). 

      Statistic, șansele unei revolte/revoluții reușite sunt mai mici decât cele ale unei pedepse divine care să vină din exterior, după chipul și asemănarea Sodomei și Gomorei. 

      Luați aminte:  

      Iezechiel,16:49:? ?"Iată care au fost fărădelegile Sodomei, sora ta, și ale fiicelor ei: mândria, îmbuibarea și trândăvia; iar mâinile săracului și ale celui nevoiaș nu le-au sprijinit".  

      Exod, 23:2: "Să nu te iei după cei mai mulți, ca să faci rău; și la judecată să nu urmezi celor mai mulți, ca să te abați de la dreptate" 

    Este total anticonstitutional, pt ca incalca 2 drepturi fundamentale, dreptul la munca si dreptul la viata, iar CCR va consfinti acest fapt! Cum bestiile astea se pregatesc sa calce in picioare decizia CCR, in acel moment fara o Revolutie sangeroasa, o sa devenim doar niste sclavi fara drepturi inchisi in Lagarul Oberführer-ului SS, Plavan!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb