NICUŞOR DAN: "Cu elicopterul pregătit şi Primăria închisă, Elena Ceauşescu lansează ultimele fake-news-uri"

A.P.
Politică / 25 septembrie 2020

NICUŞOR DAN

NICUŞOR DAN

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, o acuză pe Gabriela Firea de pertpetuarea minciunilor de campanie şi împrăştiere de fake-news-uri, printr-o postare pe Facebook.

Acesta susţine că: "Cu elicopterul pregătit şi Primăria închisă de azi până duminică, Elena Ceauşescu lansează ultimele fake-news-uri pentru Bucureşti.

Chiar în aceste momente, în disperarea de final de campanie, într-o emisiune de televiziune, cabinetul numărul doi în PSD, Gabriela Firea, revarsă râuri de minciuni, invenţii absurde şi elucubraţii, într-un spectacol al fabulaţiei absolute.

Aflăm că bucureştenii au avut apă caldă şi, dacă nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis şi a tuturor guvernelor, iar despre mine puteţi afla că am terorizat un oraş întreg."

Disimularea ar fi susţinută de postul de televiziune la care Firea a lucrat mai mulţi ani: "La tot acest spectacol de fake-news contribuie din plin şi televiziunea de casă a tovarăşei, Antena 3, care reia pasaje dintr-o dezbatere electorală din 2016, fără a specifica pe ecran anul în care se desfăşura.

După ce a refuzat cu obstinaţie o dezbatere, iată că Firea şi-a comandat o reluare din 2016, la Antena 3. Aşa ceva este complet ireal. Nu există decât o soluţie ca să scăpăm de această mascaradă continuă, de această farsă grotescă fără limite: votul de peste 2 zile.

Altfel, Caracatiţa de Voluntari Firea-Pandele va continua să subjuge oraşul şi să-l distrugă."

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Hahaaahaaa lolllll, mă prăpădesc de râs. E simpatic puștiul!

    1. Dupa alegeri o sa te prapadesti de plans.

      nu idiotule o sa va dea la muita plicusor ,atunci sa vezi plans

      De ce vorbești mă urât?!

    nicusor,

    esti o biata "scula" in mana altora

    lasa-ne 

    1. poate ,,adormitul,, de la 1.2 se dezmeticeste pina nu e prea tirziu.corect ar fi sa lasam electoratul sa decida iar dna-ul sa scotoceasca gasirea si sanctionarea ilegalitatilor,acolo unde e caz

    Normal ca ramane vesnicul candidat, caci imberbii din grupa 18 -25 de ani fug la munte, iar pe moftangii din multinationale ii doare-n cot de politica ; iar dupa ce panarama iese iar or se smiorcaie ca stau cu orele in trafic ... Mosnegimea si tiganimea iese la vot in masa , prezenta sub 40 la suta, ura si gara !

    Gargara cu pioneze, nea Base va ranji din nou, razbunandu-se pe clica penelista, din vremea cand erau uselisti si l-au suspendat ; c-asa-i in tenis ! 

    cred ca de duminica incolo servim Nicusor la Primarie

    eu nu il mai votez pe Basescu - e dificil cazul cu doar 9 %  

    si nici nu mai vreau 4 ani cu statui si banchete stradale si floricele in timp ce in pamant se pierde jumatate din apa calda - auzi tu! Minte de femeie ! ... se pierde jumatate de apa calda in pamant si ea baga banii in statui si spectacole stradale si fantani luminoase la Unirii!  

    E nevoie de rezolvare aproblemelor grele de tot din Bucuresti : reteaua praf a radet-ului, transportul public si drumuri - infrastructura si poluarea grava a aerului (vezi incendiile regulate la gropile de gunoi sau coruptia masiva imobiliara din sudul Bucurestiului :D ).  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb