Nicuşor Dan ia în calcul o nouă candidatură

G.D.
Politică / 12 aprilie 2023

Nicuşor Dan ia în calcul o nouă candidatură

Primarul Nicuşor Dan a declarat, astăzi, că este interesat să candideze pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Capitalei, afirmând că nu vede o altă persoană "care să reuşească să se opună mafiei imobiliare", informează Agerpres.

"Alegerile vor fi peste mai mult de un an şi jumătate, undeva în septembrie, octombrie, poate şi mai târziu. În momentul de faţă, există o coaliţie cu PNL, USR, PMP care funcţionează, cu scârţâielile inerente oricărei coaliţii şi pe care nu mă străduiesc să le amplific, dimpotrivă, încerc să le mediez. Mă interesează să candidez din nou, pentru că în administraţie lucrurile durează uneori şi patru, cinci ani şi abia mai târziu vezi rezultatul la ceea ce ai început. Mă interesează şi pentru că nu văd o altă persoană care să reuşească să se opună mafiei imobiliare, ca să o spun foarte deschis. Susţinerea o să o vedem în momentul acela. Până atunci eu sunt bucuros că mulţi oameni au înţeles că Bucureştiul are nevoie de o direcţie şi are nevoie de a aşeza lucrurile înainte. Să pui pomişori şi semafoare fără nicio direcţie e uşor, dar să dai o direcţie unui oraş care nu a avut asta e mai greu", a declarat Nicuşor Dan.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. L-am votat și probabil o fac din nou pt ca e o insula într-un ocean de impostura fără precedent.

    Atentie la așa zișii prieteni, dușmanii ii știe: PNL (mai putin filiala București), primarii de la 3, 4, 5 cu a lor cohorta de golani imobiliari, guvernul, parlamentul, etc.  

    1. cred ca e un tip cinstit dar ii reprosez o anumita inabilitate in comunicare care provine dintr-o inteligenta emotionala scazuta; din pacate nivelul de educatie e scazut in Romania si oamenii voteaza mult emotional; termoficarea si imobiliarele sunt f importante dar prea multi oameni sunt mai degraba sensibili la parcuri, fantani cantatoare, petreceri, vouchere sociale pe banii altora. Sper sa ma insel

      Omul ăsta face planuri pe termen lung pentru București, nu are abilități de politician; politicianul psd-ist/pnl-ist face planuri pentru un mandat de 4 ani, adică plantează flori, dă cadouri biciclete și escursii, face combinații cu dezvoltatorii imobiliari-mai ales dacă locuiește în Voluntari și nu-i pasă de cum arată orașul unde e primar. Inabilitatea lui in comunicare este un defect real, dar Nicușor este un om de bună-credință. Sigur că unui om cinstit îi e mai greu să facă o echipă care să-l susțină; în schimb, un escroc găsește rapid asociați, că e plină lumea politică de escroci, de oameni care nu știu să facă nimic altceva în viață decât învârteli. Și când vine unul ca Nicușor, care nu vrea să intre în jocurile lor, l-ar mânca de viu. Să vedeți cum or să-l toace Antenele lui Voiculescu înainte de alegeri.

    Cred ca ii va fi foarte greu, interesele imobiliare marg mina in mina cu PSDNL.

    Mult respect ! Am încredere ca se ocupa cu adevărat de problemele importante ale Bucureștiului fără fanfaronada.Este primarul pe care-l realeg din toată inima, este educat , discret, modest, corect, implicat.Un om de mare valoare care se cuvine sa fie urmat , sustinut , ajutat !

    Îți mulțumesc ca exiști Domnule Nicușor Dan !

    Îți mulțumesc ca exiști Domnule Nicușor Dan !

    Te vor lasă lichelele parvenite, hienele lacome , cucutele, maselaritele, ciumafaiele și toate otrăvurile din politica românească ? Vor renunța la interesele personale încrengăturile de cumetri instalați in posturi grase de unde trag sforile ?

    Nu încetez sa sper, domnule Nicușor Dan .?????? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb