NICUŞOR DAN: "Primăria Capitalei investeşte în infrastructura de transport şi iniţiază tranziţia către economia verde"

S.B.
Politică / 12 aprilie 2022

"Primăria Capitalei investeşte în infrastructura de transport şi iniţiază tranziţia către economia verde"

Primarul general Nicuşor Dan a transmis, marţi la cănferinţa Oraşele viitorului / Cities of Tomorrow, că "Primăria Capitalei investeşte în infrastructura de transport şi iniţiază tranziţia către economia verde, pentru un Bucureşti modern, pentru un oraş al viitorului", informează news.ro.

"Primăria Capitalei investeşte în infrastructura de transport şi iniţiază tranziţia către economia verde, pentru un Bucureşti modern, pentru un oraş al viitorului. Acesta e mesajul principal pe care l-am transmis azi, la Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană, cu prilejul conferinţei "Oraşele viitorului / Cities of Tomorrow", ediţia a zecea", a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

Acesta a mai spus că a vorbit despre eforturile pe care le-a făcut pentru a stabiliza financiar PMB şi a recâştiga încrederea partenerilor pentru a putea continua investiţiile.

"Am vorbit în faţa mediului de afaceri şi a societăţii civile despre eforturile făcute pentru a stabiliza financiar primăria şi a recâştiga încrederea partenerilor noştri, pentru a putea face în continuare investiţiile necesare. Ne vom concentra pe investiţii mari de infrastructură, care fluidizează traficul (de exemplu, drumurile radiale şi sistemul de management al traficului), precum şi pe electrificarea transportului (atât prin proiectul foarte important al trenului metropolitan, cât şi prin achiziţia de autobuze electrice, de noi tramvaie şi troleibuze, dar şi prin construirea staţiilor de încărcare pentru maşinile electrice). Investim şi pregătim Bucureştiul pentru a deveni un oraş verde, cu o poluare redusă, care respectă sănătatea locuitorilor săi", a mai spus edilul general.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nicusoare tata, eu sunt convins ca in "tranziţia către economia verde, pentru un Bucureşti modern, pentru un oraş al viitorului" te vor ajuta mult si gunoaiele si sobolanii lui Clotilde, precum si bordurile fara numar ale lui Robert Negoita!

    Profit de ocazia de a i se face cunoscut d-lui primar general, că în zona centrală a Capitalei României, starea trotuarelor este mai mult decât deplorabilă. Ii sugerez să facă o plimbare de numai câteva minute în zona Pasaj Lipscani / Statuie Lupoaica cu gemeni, arată ca după bombardament, te împiedici de bolovanii dislocați ( cred că lucrarea este încă în perioada de garanție, dar ce contează, constructorul și-a încasat banii ), plăcile de gresie de pe trotuar ( care au mai rămas, unele sunt sparte, altele au dispărut ) joacă sub picioare, găuri, denivelări etc. Și sunt și multe alte puncte în București, în aceiași stare jalnică. Nu știu cum se simpt așa zișii " gospodari ai Capitalei " , nu cred că mai există un alt oraș european unde să întâlnești o situație similară. Și mai sunt vnenumărate exemple de NEPĂSARE si NESIMȚIRE. În orice caz, fac parte din categoria celor cărora le este rușine de felul în care arată București-ul, am mai făcut diverse intervenții către cei (i)RESPONSABILI ( apropo, care sunt realizările pentru care sunt remunerați ? ) și în cel mai bun caz, am primit promisiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb