Nio va lansa o marcă de maşini electrice de serie în luna mai

S.B.
Companii / 17 martie

Nio va lansa o marcă de maşini electrice de serie în luna mai

Compania chineză de vehicule electrice premium Nio intenţionează să prezinte o marcă de maşini de serie, numită "Le Dao", în luna mai, informează news.ro.

Directorii au confirmat că noua marcă va fi numită "Le Dao" în chineză şi au spus că numele este menit să reflecte familiile, segmentul de consumatori ţintă, care se bucură împreună.

Nio, fondată la sfârşitul anului 2014, s-a concentrat până acum pe segmentul superior al pieţei, cu SUV-uri şi sedanuri care pot costa mai mult decât Model S sau Model Y de la Tesla, dar care vin cu o suită de servicii precum accesul la clubhouse-urile utilizatorilor cunoscute sub numele de Nio Houses.

Livrările lunare de maşini au rămas însă modeste faţă de creşterea rapidă a unor concurenţi. La începutul acestei luni, Nio a declarat că marca sa de pe piaţa maşinilor de masă va debuta în al doilea trimestru, cu lansarea primului produs în trimestrul al treilea şi livrări la scară largă în trimestrul următor.

O altă companie chineză de maşini electrice numită Xpeng a declarat vara trecută că intenţionează să dezvolte o nouă marcă pentru piaţa de masă, care va viza gama de preţuri de 150.000 de yuani (20.580 dolari). Compania a spus că va dezvolta brandul printr-un parteneriat strategic cu Didi.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. 5 ore de incarcat bateria.....masinile electrice, un real succes.

    1. Chiar asa, fara poluare, fara cresteri de preturi zilnice la carburanti, fara santaj mujic:-)

      Pai daca esti sarac, nu iti permiti sa dai doi bani in plus la benzina. Saraciilor, luati-va electrice care polueaxa mai mult decat termicele. Ecologistii in ruina.

      Cea mai vanduta masina GLOBAL, ICE sau BEV, in 2023, Tesla model Y:-)..."bogatilor" care isi permit "doi bani in plus la benzina" nu le-au mai ramas bani si de masina:-)

      Saraciilor, sunteti exemplu de cum reuseste propaganda. Daca ai nevoie de mai mult de 3 minute sa alimentezi o masina, te poti p i s a pe ea. Daca aveti timp de pierdut pe la statiile de incarcat baterii, inseamna ca sunteti saraci lipiti/someri si banii vi-i dau parintii sau amantii.

      Masina mea se incarca singura gratis in timp ce dorm:-)…Voi astia “bogatii” va incolonati la benzinarii sa le dati banii si ca bonus, va maresc astia pretul la benzina zilnic:-)”…”succesuri” :-)

      Circuli zilnic “ziua” 480 km:-)?

      Dormi ziua? Soarele inca e gratis, in rest platesti. Sau iti platesc eu cazanul electric poluant mai mult decat benzina. Ca la cate subventii a bagat statul, adica banii mei, in voi acum vi se pare ca sunteti buricul din grefa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb