Noile notebook-uri "Sony" - business şi multimedia

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii #IT / 23 martie 2011

Noile notebook-uri "Sony" - business şi multimedia

Sony a lansat, ieri, noile notebook-uri VAIO SB şi VAIO F3D, pe segmentele business şi multimedia. Seria de business VAIO SB se evidenţiază prin autonomie şi design, în timp ce seria multimedia revoluţionează experienţa 3D pe notebook-uri, potrivit reprezentanţilor societăţii: "Cu noul VAIO F3D, < Sony > oferă acum un ecosistem complet de divertisment 3D, incluzând televizoare 3D, playere Blu-ray 3D, sis-teme home-cinema 3D, camere foto cu funcţii 3D şi consolele PlayStation".

Notebook-ul VAIO S reduce timpul de pornire a sistemului cu 50%, a precizat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Tomohiro Nakashima, director pe România al companiei Sony România. Potrivit domniei sale, spre deosebire de ecranele 3D polarizate pasiv, seria VAIO F foloseşte tehnologia cu cadre secvenţiale şi iluminare LED: "Această soluţie asigură un tip de răspuns foarte scurt şi unghiuri de vizualizare largi, afişând imagini mai clare şi mai luminoase".

Laptopul 3D are un preţ minim de 8.500 de lei, în această valoare fiind incluşi şi ochelarii. Seria de laptop-uri business costă între 5000 şi 8000 de lei.

Portofoliul VAIO din acest sezon include şase serii de notebook-uri multimedia, ultra-portabile şi business, a adăugat Mircea Stoicescu directorul de marketing al companiei, menţionând: "În gama business, se regăseşte seria VAIO SB. Gama multimedia cuprinde seriile VAIO F21Z 3D, VAIO F13, VAIO EB, VAIO EA cu patru culori (roşu, alb, albastru şi verde). În gama ultra-portabilă se regăseşte seria VAIO Y de 11,6 inci".

Domnia sa estimează că piaţa noastră de laptop-uri va creşte, în acest an, cu 5-10% faţă de 2010. Tomohiro Nakashima a adăugat că, pe segmentul TV 3D, "Sony" deţine poziţia de lider, cu o cotă de piaţă de 30%.

Potrivit "International Data Corporation" (IDC), avem o piaţă în domeniu care a crescut cu 30%, anul trecut, faţă de 2009, gama VAIO realizând creşteri de 130%. "Vaio" deţine 3-4% din piaţa de profil.

"Sony" este producător de sisteme audio, video, de comunicaţii şi tehnologie a informaţiei, în 2007 introducând gama VAIO în ţara noastră.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb