Nota redacţiei Bursa

.
Ziarul BURSA #Media-Advertising #Media-Advertising / 12 august 2010

Conform statisticilor noastre, numărul vizitărilor pe site s-a prăbuşit de la o oră la alta, fapt care nu se petrece în mod normal. Fluctuaţia a atins proporţia de 300/1 între orele 12 şi 1 noaptea faţă de orele 1 şi 2 noaptea.

Noaptea, la ora 2:15, pe site-ul www.stareapresei.ro a apărut următorul text.

Website-ul Bursa sub atac informatic?

12 august 2010, 02:15

Website-ul cotidianului Bursa (https://www.bursa.ro/) ar putea fi, in acest moment, victima unui atac informatic, dupa ce a publicat in deschidere un articol-analiza extrem de dur (https://www.bursa.ro/on-line/presa-sub-presa-ziaristii-fara-drept-la-replica-92499&s=companii_afaceri&articol=92499.html), care face o radiografie referitoare la situatia drepturilor jurnalistilor in Romania.

Dupa circa 20 de minute de incarcare, si de pe laptop, si de pe desktop-ul personal de acasa, am reusit cu mare greutate sa uploadez numai de pe desktop numai pagina de html a articolului in cauza, in timp ce website-ul Bursa (https://www.bursa.ro/), din pagina sa de main, se uploadeaza in infinit in continuare.

Experienta m-a invatat ca, in astfel de situatii, site-urile care se comporta asa sunt victimele unor atacuri de tip flood. Daca printre vizitatorii website-ului meu este cineva care se pricepe la determinat daca intr-adevar am dreptate sau nu si, daca da, de unde anume se face acest atac informatic, il rog sa ma ajute, transparent, in comentariile la aceasta postare.

Cred ca principalul lucru important in acest moment, dupa ce Tibi Lovin a anuntat deja, in Revista presei despre presa (http://www.reportervirtual.ro/2010/08/revista-presei-despre-presa-389.html), existenta acestui articol pe Bursa, este ca jurnalistii independenti sa semnalizeze existenta lui si, daca pot si au amabilitatea, sa il preia integral, pentru ca el sa fie cunoscut, indiferent de cantitatea de dorinta din muschii cuiva de a face astfel ca textul acesta sa nu fie cunoscut.

Voi publica in scurt timp integral acest text. Este interesant de observat ca, in urma cu numai cateva zeci de ore, Florian Goldstein (nume de presa Mache) publica un excelent interviu cu Sorin Ovidiu Vantu (https://www.bursa.ro/on-line/exclusiv-interviu-cu-sorin-ovidiu-vintu-izolati-l-pe-basescu-domnilor-92156&s=politica&articol=92156.html), in care acesta il ataca direct si personal pe Basescu.

Atunci nu a fost nici o problema si site-ul Bursa a mers cat se poate de bine.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. poate o fi vb. despre o razbunare din partea celor de la divizia F5 de la Realitatea Media. Este clar ca articolul e bomba de presa si ca i-a deranjat teribil.

    ... este vorba despre F5. Ideal ar fi fost ca in cele momente cineva sa determine daca este un astfel de atac informatic si de unde vine el.

    In acest moment, exact cum face Bursa, nu se pot face decat statistici de vizite. Dupa cate stiu, un astfel de atac nu-si lasa semnatura autorului si in acest moment suntem, din pacate, pe teritoriul supozitiilor. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb