Noul an aduce promovari la Salans

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 21 ianuarie 2008

Salans începe noul an prin a-şi întări echipa managerială, după ce 2007 a adus firmei o creştere de aproximativ 50% a cifrei de afaceri şi o creştere substanţială a businessului. Începand cu 1 februarie 2008, Anda Todor şi Christopher Berlew vor conduce biroul Salans din Bucureşti de pe poziţia de co-managing partners. De asemenea, Lucian Bondoc a fost promovat ca partener în urma votului partenerilor Salans, la nivel global.

Numirea celor doi managing partners îi va permite lui Obie Moore, actualul managing partner, care conduce biroul Salans din Bucureşti de peste 10 ani, să-şi dedice timpul şi energia unor clienţi internaţionali.

"Numirea Andei Todor şi a lui Chris Berlew, doi avocaţi talentaţi cu care am lucrat timp de mai mulţi ani, reflectă o evoluţie normală şi atingerea unui obiectiv pe care l-am avut încă de la înfiinţarea acestui birou, în urmă cu unsprezece ani. Nu doar că a devenit un birou de primă marime în România, dar şi extrem de performant. În aceste condiţii, aveam nevoie de mai multe resurse manageriale şi este cât se poate de firesc ca Anda şi Chris să preia responsabilităţile manageriale de zi cu zi ale biroului. Aceasta îmi va permite să acord mai mare atenţie unor clienţi globali, lucru pe care mi l-am dorit dintotdeauna. Voi continua să sprijin acest birou prin prisma noului meu rol şi voi lucra îndeaproape cu Chris şi Anda în această perioadă," a declarat Obie Moore.

Anda Todor este unul din avocaţii-cheie ai firmei din Bucureşti şi este primul avocat român ales partener într-o firma internaţionala, în 2005. Este specializată în fuziuni şi achiziţii, private equity şi pieţe de capital, şi a asistat în tranzacţii de pionierat pe piaţa românească, cum a fost listarea companiei A&D Pharma la Bursa din Londra.

Christopher Berlew s-a alăturat Salans în urmă cu zece ani şi a condus tranzacţii cu impact regional, cum a fost vânzarea Connex din Romania şi a Oskar Mobile din Cehia către Vodafone. Cu o experienţă de peste 20 de ani, Christopher Berlew a fost avocat la US Securities and Exchange Commision, iar la mijlocul anilor "90 a lucrat ca diplomat, inclusiv la Ambasada Statelor Unite din Bucureşti.

Lucian Bondoc este un avocat cu multă experienţă în tranzacţii corporatiste şi de concurenţă, private equity, pieţe de capital şi proiecte complexe de tip greenfield. Deşi s-a alăturat Salans cu numai un an în urmă, a devenit rapid lider în tranzacţii de tip M&A şi concurenţă/UE. Clienţii săi provin din toate sectoarele de activitate, iar valoarea proiectelor pe care le-a coordonat în 2007 depăşeşte mai multe milioane de euro.

Anda Todor a declarat: "Sunt onorată să preiau acest nou rol, într-un moment în care biroul a crescut atât de mult. Chris şi cu mine am avut şansa să învăţăm din experienţa de lider a lui Obie timp de atâţia ani şi suntem pregătiţi să dăm curs provocării de a dezvolta mai departe biroul şi astfel să ne consolidăm poziţia între firmele de top de pe piaţă. Cu echipa extrem de talentată şi devotată pe care o avem, vom continua să furnizăm clienţilor globali şi celor locali serviciile de calitate pe care le aşteaptă de la noi."

În cel de-al zecelea an al său pe piata, Salans şi-a crescut businessul semnificativ, adăugându-şi clienţi importanţi în portofoliu şi continând să-i asiste pe cei existenţi. Printre clienţii Salans se numără The Rompetrol Group, Renault, Delphi, Electrabel, Heitman, A&D Pharma, AIG/Lincoln, Investkredit, Bank Austria Creditanstalt, General Electric Real Estate, Flamingo Internaţional, AVIVA, Anchor Group, Bouygues.

Tranzacţiile pe care le-a derulat anul trecut au situat Salans în topul firmelor internaţionale care desfăşoară activităţi în România. Mai mult, activităţile biroului din Bucureşti au contribuit la situarea firmei în topul clasamentelor întocmite de Chambers and Partners sau PLC "Which Lawyer ?". Anul trecut, Salans a fost recunoscută ca Superbrand în Romania de către autoritatea independentă in branding Superbrands Ltd. Având una dintre cele mai bune echipe de real estate de pe piaţă, Salans a primit distincţia Best Legal Services acordată de Euromoney şi s-a situat în prmul eşalon din clasamentul întocmit de Legal 500.

Salans are o echipă de peste 35 de avocati în Bucureşti, care sunt recunoscuţi pentru înţelegerea profundă a problemelor de business care afectează clienţii. Salans se numără printre liderii pieţei româneşti în domeniul M&A, competiţie şi antitrust, finaţe şi bănci, taxe, real estate, oferind totodată clienţilor servicii legale complete pentru toate tipurile de tranzacţii comerciale şi civile din România şi din regiune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb