Novo Park a inaugurat o primă cafenea dintr-un parc de birouri

E.D.
Companii #Imobiliare / 30 septembrie 2014

Novo Park, complex dezvoltat de compania Genesis Development, condusă de omul de afaceri Liviu Tudor a inaugurat astăzi prima cafenea Starbucks dintr-un parc de birouri din România, arată un comunicat remis redacţiei.

Starbucks Novo Park o suprafaţă utilă de 200 de metri pătraţi şi este amplasată la parterul clădirii D a complexului de birouri.

"Starbucks Novo Park completează lista de facilităţi oferite celor peste 8.000 de angajaţi care lucrează în clădirile noastre, precum şi celorlaţi angajaţi din zonă, Pipera fiind principalul pol de birouri din Bucureşti", a declarat Liviu Tudor, preşedintele Genesis Development.

Starbucks Novo Park este cea de-a opta cafenea Starbucks din Bucureşti şi cea de-a 11 din România.

Complexul Novo Park este format din şapte clădiri de birouri, cu o suprafaţă de aproximativ 75.000 mp închiriabili şi cuprinde 1.100 de locuri de parcare. Printre chiriaşii Novo Park se numără: Hewlett-Packard (HP), Mondelez România (cunoscută anterior sub denumirea de Kraft Foods), Garanti Bank, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft şi UniCredit. Complexul de birouri a obţinut certificarea BREEAM, cea mai relevantă acreditare la nivel global în ceea ce priveşte clădirile verzi, cu ratingul Very Good.

Starbucks se ocupă de vânzarea cu amănuntul şi prăjirea cafelei de specialitate. Prima locaţie a fost înfiinţată în anul 1971, în Piaţa Pike din Seattle, iar în momentul de faţă totalizează peste 20.000 de locaţii la nivel global.

Compania Genesis Development a dezvoltat parcurile de birouri West Gate şi Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere şi apartamente destinate închirierii, în prezent ocupat în proporţie de 100%.

Investiţiile realizate de Genesis Development în România se ridică la 300 de milioane de euro.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Domnule Liviu Tudor-ati devalizat si pus pe butuci Bancorex - unde ati dat un tun de 8,4 milioane dolari - dupa, iata si Banca Unirea. Astazi apareti in presa ca mare investitor si reparati case de patrimoniu in Bran si invocati numele Printului Charles. Credeti ca Printul Charles ar fi onorat sa stie ca ati distrus doua banci si multe alte companii? Intrebarea nr 2: Daca tot produceti atata performanta si profit ,de ce nu platiti inapoi banii furati de la Bancorex catre BCR?

    Chiar asteptam Starbucks in Novo Park! Trebuia sa avem si noi, cei din Pipera un loc de unde sa ne luam o cafea super buna!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb