"Nvidia" ofera primul procesor grafic modern de placa de baza pentru sisteme cu procesoare Intel

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 septembrie 2007

Corporatia NVIDIA (Nasdaq : NVDA), singurul furnizor independent de unitati de procesare grafica anunta ca a extins familia de procesoare grafice pentru placi de baza (mGPU) GeForce Seria a 7-a pentru PC-urile bazate pe procesoare Intel. Noua gama de procesoare grafice pentru placi de baza (mGPU-uri) GeForce® le ofera utilizatorilor de aplicatii moderne pe PC o experienta vizuala îmbunatatita

"Utilizarea unor solutii grafice puternice nu se mai limiteaza numai la segmentul de gaming. Cu noua gama GeForce mGPU (Motherboard GPU), NVIDIA începe sa dezvolte tehnologii noi care au un rol semnificativ în evolutia platformelor mainstream pentru PC-uri.", declara Jon Peddie, presedinte al JPR - o firma de cercetare de top, cu sediul central în Tiburon.

Procesorul grafic pentru placa de baza GeForce 7150 de la NVIDIA ofera performanta unui GPU discret entry-level si compatibilitati grafice de top în comparatie cu solutiile grafice integrate traditionale. mGPU-urile GeForce 7150, 7100 si 7050 sunt concepute pentru a fi compatibile cu o întreaga gama de procesoare Intel (Core 2, Pentium si Celeron), inclusiv noile procesoare Intel "Penryn" de 45 nm si cu alte caracteristici noi, precum tehnologia de 1333MHz pentru FSB. Pe lânga oferirea unei experiente grafice de neegalat pe PC-urile mainstream, mGPU-urile GeForce din seria a 7 a suporta HDMI optional sau iesire digitala DVI pentru a înlesni redarea de continut digital protejat de pe PC pe televizoare high-definition sau pe alte dispozitive de afisare. Concepute ca solutii cu un singur cip pentru integrarea în sisteme PC accesibile, atât pentru platformele AMD, cât si pentru Intel, toate mGPU-urile GeForce din seria a 7 a de la NVIDIA ofera o experienta grafica premium pentru Windows Vista si înglobeaza functia NVIDIA nForce core-logic, incluzând capacitate avansata de stocare si caracteristici specifice de retea pentru a îmbunatati stilul de viata digital actual.

NVIDIA este lider de piata recunoscut pentru solutiile sale grafice pentru desktop si notebook, atât pentru platformele Intel, cât si pentru AMD. Noile PC-uri si placi de baza cu procesoare grafice mGPU GeForce din seria a 7 a de la NVIDIA pentru platformele Intel vor fi disponibile spre sfârsitul acestei luni, direct la integratorii de sisteme de pretutindeni si la partenerii de top din segmentul placilor de baza, precum : Abit, Asrock, Asus, Biostar, Colorful, ECS, EVGA, Foxconn, Galaxy, Gigabyte, Hassee, Inno3D, Jetway, J&W, Maxsun, MSI, Onda, Palit, PC Partner, PNY, Supox, Unika, XFX si multi altii.

Despre NVIDIA

Corporatia NVIDIA este liderul mondial în tehnologia procesoarelor de grafica programabila. Compania creeaza produse inovatoare pentru calculatoare, electronice si dispozitive mobile. NVIDIA îsi are sediul în Santa Clara, California si are birouri în Asia, Europa si America.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb