NVIDIA şi Siemens Healthcare aduc tehnologia 3D în cabinetele medicale

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 decembrie 2009

Medicii specialişti şi părinţii pot vedea fătul în detalii fără precedent, folosind ecografia 3D cu ultrasunete şi ochelarii NVIDIA 3D Vision

NVIDIA Corp. şi Siemens Healthcare au demonstrat o experienţă de vizualizare imersivă, obţinând imagini incredibile ale fătului folosind ochelarii 3D, astfel că medicii specialişti şi părinţii pot vedea fătul în detalii fără precedent, anunţă un comunicat remis redacţiei.

Utilizând tehnologia care îşi are rădăcinile în filmele 3D, noua aplicaţie Siemens de management al imaginilor fourSight Workplace utilizează ochelarii stereoscopici NVIDIA 3D Vision şi soluţia profesională de vârf NVIDIA Quadro FX pentru a crea cele mai uimitoare imagini 3D-4D ale bebeluşului.

Imaginile clinice, obţinute cu sistemul de ultrasunete Acuson S2000 - platformă premium de imagistică cu ultrasunete - sunt îmbunătăţite cu tehnologia "Amnioscopic Rendering" dezvoltată de Siemens, ce produce imagini foto-realiste ale fătului. În timp ce tehnologiile convenţionale de imagistică 3D cu ultrasunete folosesc monitoare 2D pentru a evalua imagini 3D, utilizând tehnologia NVIDIA 3D Vision, medicii şi părinţii pot experimenta imagini 3D într-o lume cu adevărat 3D, îmbunătăţind experinţa imagisticii cu ultrasunete.

Experienţa a fost demonstrată în conferinţa anuală a Societăţii Nord Americane de Radiologie, în cadrul căreia sunt demonstrate cele mai noi tehnologii din domenii precum radiologie şi imagistică medicală. Aplicaţia fourSigh a rulat pe o staţie de lucru Dell Precision T5500, motorizată de o unitate de procesare vizuală profesională NVIDIA Quadro FX 3800, iar vizualizarea s-a făcut pe un monitor LCD cu capacităţi 3D - Samsung 2233RZ de 22 de inci - şi ochelarii stereoscopici NVIDIA 3D Vision. Această configuraţie a demonstrat cum pot fi transformate sonogramele de înaltă rezoluţie în imagini cu adevărat 3D.

NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală şi compania care a inventat, în 1999, unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru staţiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri şi dispozitivele mobile. Datorită expertizei în programarea pe unitatea de procesare vizuală, NVIDIA a revoluţionat procesarea paralelă, supercomputerele devenind mult mai accesibile. Revista Fortune a atribuit companiei NVIDIA prima poziţie în industria semniconductorilor pentru doi ani la rând.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb